Παρελθον αποτελει από τον παγκο του Πανιωνιου ο Νικος Παντελης συμφωνα με την επισημη ιστοσελιδα της Νεοσμυρνιωτικης ΠΑΕ!

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παντελή», αναφέρει η πρώτη, χρονικά, ανακοίνωση στο σάιτ του Πανιωνίου.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Κωνσταντίνου Παναγόπουλου», είναι η δεύτερη ανακοίνωση, που αποτελεί και το πρώτο θέμα στο site.

 

Ο Νίκος Παντελής αποχωρεί από τους «κυανέρυθρους» μετά από 15 αγωνιστικές, με την ομάδα να είναι στην 14η θέση με 17 βαθμούς και απολογισμό 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο ήταν η εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, μετά το τέλος της οποίας τόνισε ότι ο Πανιώνιος έκανε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παντελής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων» στις 9 του περασμένου Ιουλίου, τρεις μέρες μετά την παραίτηση του… Κωνσταντίνου Παναγόπουλου από τον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα, αρχικά, η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει, στις 7 Ιουλίου, ότι προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο Αντώνης Μανίκας.

 

Οσο για τον Παναγόπουλο; Ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον πάγκο της ΑΕΛ, από την οποία παραιτήθηκε στις 10 Νοεμβρίου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

 

Ο Παναγόπουλος επιστρέφει στον Πανιώνιο, του οποίου διατέλεσε πρώτος προπονητής από τα μέσα Φεβρουαρίου του 2013, έχοντας διαδεχθεί τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, μετά την παραίτηση του «Ελέ» από την τεχνική ηγεσία. Μέχρι τότε ήταν – και για αρκετούς μήνες – βοηθός του Ελευθερόπουλου.

 

Η προηγούμενη θητεία του στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης περιελάμβανε δύο παραιτήσεις! Η πρώτη έγινε στις 31 Μαϊου, όταν και υποστήριξε ότι είχε φτάσει στο σημείο «να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στην ομάδα μέσω των εφημερίδων». Τρεις μέρες αργότερα, ωστόσο, είχε μεταπειστεί να παραμείνει στην ομάδα, δίνοντας το παρών στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, εκεί όπου μεταπείστηκε.

 

Η δεύτερη παραίτησή του, η οποία αποδείχθηκε και οριστική, ήρθε το βράδυ της 6ης Ιουλίου του 2013, με τις πληροφορίες να τον ήθελαν να μην είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία που είχε με τη διοίκηση του «ιστορικού».

 

 ΠΗΓΗ:sentragoal.gr

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.