Περίπατο έκανε στην Κατερίνη η Νίκη Βόλου η οποία επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις! Οι «κυανόλευκοι» μετά την αγχωτική νίκη απέναντι στα Γιαννιτσά, παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί (κυρίως) στην επανάληψη και έφυγαν με άνετο διπλό (1-3) από την έδρα του Βατανιακού ο οποίος παραδόθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων.

Οι Βολιώτες στο πρώτο μέρος η αλήθεια είναι πως δεν είχαν ρυθμό στο παιχνίδι τους. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να οργανωθούν σωστά στην άμυνα τους και να μην απειλούνται. Παρ’ όλα αυτά η Νίκη βρήκε τον τρόπο να σκοράρει όχι μια φορά αλλά δύο φορές!

Ουσιαστικά στο κακό τους διάστημα λοιπόν οι παίκτες του Νίκου Χονδροδίνη προηγήθηκαν (35′) με τον Αντόνιο Ανιέτε και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Δημοσθένη Μανουσάκη (45′). Στην επανάληψη οι Βολιώτες ήταν καταιγιστικοί και με το… καλημέρα κλείδωσαν το διπλό χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ανιέτε ο οποίος έγραψε το 0-3 και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του!

Η ομάδα της Κατερίνης προσπάθησε από εκεί και πέρα, να πετύχει το γκολ της τιμής και το κατάφερε με τον Γιαννούλη στο 58′, ωστόσο το σίγουρο είναι πως το τελικό 1-3 μάλλον αδικεί τους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν δύο δοκάρια (60′, 87′) με τον Ισαάκ και αρκετές ευκαιρίες για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Κάπως έτσι η Νίκη Βόλου κατάφερε να φύγει με το διπλό απ’ την Κατερίνη σε αυτή την 12η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής, με αποτέλεσμα να βρίσκεται και πάλι στο -4 από την πρωτοπόρο Κέρκυρα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) με βοηθούς τους Φωτόπουλο (Αθηνών), Διαμάντη (Σάμου).

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κολαξίδης, Κωτσιόπουλος, Νταντάμης (79′ Σουλίδης), Γιαπιτζής, Κουλίδης, Λαζαρίδης (54′ Κυπαρίσσης), Μίλιεβιτς (69′ Κατσαρός), Ζαγοριανός, Ποτουρίδης, Γιαννούλης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Χονδροδίνης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Παπαδόπουλος, Σεϊμάν (65′ Χαρτσιάς), Μπακάλης (31′ λ.τρ. Ακασού), Ισαάκ, Ανιέτε, Γέσιτς (86′ Μπιτσάκος), Μανουσάκης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.