Μια άλλη Ζάκυνθο είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες από αυτή που είχαμε συνηθίσει στα τελευταία παιχνίδια. Οι νησιώτες πραγματοποίησαν την χειρότερη τους εμφάνιση στο μαραθώνιο αυτό του πρωταθλήματος και ηττήθηκαν δίκαια από τον πολύ καλό Αιγιανιακό με 3-0.

Μπορεί να υπάρχει δικαιολογία ότι από το 10 οι κατακίτρινοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ξενοδόχοφ αλλά η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν δικαιώνει τους παίκτες του Τζανλούκα Κολονέλο. Σημασία πολλές φορές δεν έχει αν χάνεις αλλά έχει το πως χάνεις και η Ζάκυνθος έχασε με τρόπο απογοητευτικό!

Από την αρχή χάλασε η υπόθεση για την νησιώτικη ομάδα καθώς ο Ξενοδόχοφ αποβλήθηκε δίκαια αφού ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Μιτρόφ! από εκεί και πέρα η Ζάκυνθος δεν διεχειρίστικε σωστά το παιχνίδι, ο Κολονέλο στην αναγκαστική αλλαγή (Αποβολή Ξενοδόχοφ) έβγαλε τον Κασέτι από το χώρο του κέντρου, πέρασε τον Τορεσάνι μέσα και τον Όττα αριστερά αυτό δεν λειτούργησε καθώς ο Αιγιανιακός είχε αποκτήσει πλήρως τον χώρο του κέντρου αφού είχε υπεράριθμία  με αποτέλεσμα ο Πέντα να κάνει μόνος του παιχνίδι χωρίς να υπάρχει κάποιος να τον εμποδίσει.

Ήταν φανερό ότι ήταν θέμα χρόνου να μπει γκολ καθώς οι παίκτες του Αγινιακακού πολιορκούσαν τα καρέ της Ζακύνθου, όμως το γκολ προήλθε από ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα της Ζακύνθου ο οποίος είχε βγει από την περιοχή του και ο Καρακατσάνης από 40 μέτρα περίπου τον “κρέμασε” κάνοντας το 1-0.  Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται εκεί που η Ζάκυνθος είχε ισορροπήσει κάπως το παιχνίδι ήρθε και το 2ο γκολ στο 45΄ για να δέσει καλά το γλυκό! Ο Σαμαράς με κεφαλιά μετά από αδράνεια άμυνας και τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 2 γκολ!

Στο β΄ μέρος ήταν παιχνίδι για έναν ρόλο καθώς οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί οι νησιώτες θα έφευγαν με περισσότερα τέρματα στην πλάτη τους καθώς η αμυντική λειτουργία ήταν σε αποσύνθεση και στο κέντρο δεν υπήρχε κανένας να σταματήσει τον Πέντα αλλά και κανένας να κρατήσει λίγο μπάλα!  Αυτά όλα είχαν τραγικές συνέπειες καθώς ο Καρακατσάνης, Φαμπίνιο και Πέντα έκαναν ότι ήθελαν στην Ζακυνθινή ομάδα. Στο 63΄ ο Καρακατσάνης σηκώθηκε ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά έκανε το 3-0 για την ομάδα του.

Τα εναπομείναντα  λεπτά ο Αιγιανιακός με την μπάλα κάτω έψαχνε το γκολ και η Ζάκυνθος είχε πλήρως αποσυντονιστεί. Οι “Κατερινιώτες”  έχασαν ευκαιρίες για ανεβάσουν και άλλο τον δείχτη σου σκορ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα του Αιγιανιακού θριαμβεύτρια με 3-0.

Από την ομάδα της Κατερίνης ο Πέντα ήταν αυτός που ήταν ο καλύτερος με τους Φαμπίνιο και Καρακατσάνη να τον ακολουθούν σε απόδοση. Από τους νησιώτες ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Τορεσανι και Ο Όττα ανασταλτικά και όχι επιθετικά.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Κιβρακίδης, Δήμου, Σαμαράς, Γεωργίου (59΄ Γιαδιτζόγλου), Χατζής, Πέντα (81΄ Ζούρκος), Φαμπίνιο, Μιτρόφ (70΄ λ. τρ. Πευκάκης), Μιλόσκοβιτς, Καρακατσάνης

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξενοδόχοφ, Αποστόλου, Στασινόπουλος, Μπίρης, Φωτιάς, Πέττας, Κασέτι, Σκαθαρούδης, Τορεζάνι, Βούκοβιτς (55΄ Γωνιάδης), Όττα

Διαιτητής: Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Βαφειάδης, Διπλάρης (Καρδίτσας)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.