Στην έλλειψη ποιότητας στο παιχνίδι της ομάδας, στάθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Βάνια Ραντίνοβιτς, από πλευράς Ζακύνθου.

Για τον Αχαρναϊκό, ο Δημήτρης Αρναούτης μίλησε για ισορροπημένο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα. Αναλυτικά:

Bάνια Ραντίνοβιτς – Προπονητής Ζακύνθου

«Πήραμε ένα πόντο σήμερα. Πιστεύω χρειαζόμαστε ακόμα τρεις πόντους στα επόμενα παιχνίδια. Στο παιχνίδι δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο από θέμα ποιότητας. Παρόλα αυτά είχαμε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες που δεν μπορούσαμε να τις κάνουμε γκολ και δυστυχώς για αυτό τιμωρηθήκαμε. Πιστεύω ότι η έλλειψη αγώνων στοίχισε στον Σταματή. Αν είχε φουλ ρυθμό, θα είχε σκοράρει σε κάποια από αυτές τις φάσεις. Αυτός τιμωρήθηκε χωρίς να φταίει σε κάτι. Είναι επιθετικός και χρειάζεται ρυθμό. Ακόμα και έτσι ο βαθμός δεν είναι άσχημος».

Δημήτρης Αρν21αούτης – Προπονητής  Αχαρναϊκού

«Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα να παίξουμε με μια ομάδα  που στο στάδιο είναι πολύ δυνατή. Είχαμε δύσκολο έργο. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Η Ζάκυνθος είχε μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο από εμάς. Πιστεύω αν κάποιος άξιζε τη νίκη βάσει των ευκαριών θα μπορούσαμε να ήμασταν οι νικητές. Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια τους που σήμερα παίξανε για τη νίκη».

 

 

 

Ραφαήλ Πέττα22ς

«Μας έλειπε το γκολ η τελική πάσα. Ένα δύσκολο ματς με καλό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά πιστεύω είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Η ομάδα μπορεί να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Πιστεύω το δικαιούμαστε».

 

 

 

 

16Σπύρος Αποστόλου

«Θεωρώ ότι μας έλειπε το γκολ. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα και στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε μεγάλες ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στον Αχαρναϊκό που έπαιξε για την αξιοπρέπεια του.  Ήμασταν άτυχοι. Αδικηθήκαμε και στην φάση με τον Κρολ. Υπήρχε πέναλτι».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.