Νεότερη Ενημέρωση 10.06: Σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κατάσταση του 7χρονου που τραυματίστηκε στο κεφάλι από ακυβέρνητο σκάφος στην παραλία “Τσιλιβί” της Ζακύνθου, το απόγευμα του Σαββάτου.

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η πρωινή επίσκεψη των θεραπόντων ιατρών, στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο “Παναγία Βοήθεια”, όπου νοσηλεύεται ο ανήλικος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο 7χρονος που φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η μετεγχειριτική του κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως φέρει εγκεφαλικό οίδημα και την Κυριακή υπεβλήθη σε νευροχειρουργική επέμβαση.

Οι γιατροί ωστόσο περιμένουν την έλευση 48ωρών, προκειμένου να εκτιμηθεί η περαιτέρω κατάσταση της υγείας του.

DSC_5731

Πρώτη Ενημέρωση 9.36: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο “Παναγία Βοήθεια”, ο 7χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από ακυβέρνητο σκάφος, το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία “Τσιλιβί” της Ζακύνθου.

Όπως έγραψε το tempo24.gr, χθες ο ανήλικος που φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, υπεβλήθη σε νευροχειρουργική επέμβαση. Οι θεράποντες Ιατροί, περιμένουν τώρα την συμπληρωση δυο 24ωρων, προκειμένου να εκτιμηθεί η περαιτέρω κατάσταση της υγείας του.

Υπενθυμίζεται πως το παιδί διεκομίσθη εσπευσμένα στην Πάτρα από την Ζάκυνθο, με ασθενοφορό του ΕΚΑΒ διασωληνωμένο.

Το χρονικό του ατυχήματος

Tο τραγικό περιστατικό έγινε περίπου στις 5.30 το απόγευμα το Σάββατο, όταν το σκάφος που οδηγούσαν τρεις Έλληνες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρχισε να παίρνει τροχιά προς τη στεριά, όταν αυτό έφθασε κοντά σε βραχώδη περιοχή της παραλίας. Οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο σκάφος πήδηξαν στο νερό και έσπρωξαν το σκάφος για να του αλλάξουν πορεία.

Οσοι απολάμβαναν εκείνη τη στιγμή το απογευματινό μπάνιο τους είδαν ξαφνικά να κατευθύνεται από τη θάλασσα προς την αμμουδιά ένα ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος και σε δευτερόλεπτα είχε γίνει το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ζακύνθου, για το περιστατικό συνελήφθησαν ο 22χρονος χειριστής του σκάφους και δυο ακόμα άτομα που επέβαινα σε αυτό.

Πηγή:tempo24.gr

Foto: ermisnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.