Χάρη στο εκρηκτικό της ξεκίνημα, καθώς είχε ήδη πετύχει δυο τέρματα στο πρώτο 20λεπτο, η Παναχαϊκή νίκησε εύκολα τον Καραϊσκάκη με 2-0, κάνοντας το πιο καθοριστικό “βήμα” για να τελειώσει την υπόθεση 3η θέση.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΑΟΧ/Κισσαμικού στην Καρδίτσα (3-3), η Πατρινή ομάδα βρίσκεται πλέον στο +6 και θα πάρει ακόμα 6 βαθμούς τις επόμενες δυο αγωνιστικές, καθώς έχει Αχαρναϊκό και Βέροια στο πρόγραμμα που δεν συμμετέχουν πλέον στο πρωτάθλημα, έχοντας αποσυρθεί.

Στο παιχνίδι, Κυνηγόπουλος και Μασούρας πέτυχαν δυο πολύ όμορφα τέρματα στο 2′ και το 19′ με ατομικές προσπάθειες και η Πατρινή ομάδα μπήκε με το 2-0 στα αποδυτήρια χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο, είχαν δοκάρι σε φάουλ του Μακρή στο 80′, όμως παρά τις όποιες τους προσπάθειες, το σκορ έμεινε απαράλλαχτο έμεινε μέχρι τέλους.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Αργυρόπουλος (53′ Αποστολόπουλος), Φωτάκης, Πλέγας, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (68′ Γκίνο), Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Μωραΐτης (63′ Αντωνακόπουλος)

Πηγή: matchnews.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.