Για την ανάγκη  επαναφοράς του τοπικού ποδοσφαίρου στην κανονικότητα μιλά μέσα από την ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η διοίκηση του Αίολου Σαρακηνάδου. Οι άνθρωποι της ομάδας αφήνουν υπονοούμενα, τόσο για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου, όσο και για πληροφόρηση που έδωσαν εκ της ΕΠΣ Ζακύνθου ότι η ομάδα του Αίολου είναι ταραχοποιό στοιχείο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Με τη λήξη της τιμωρίας μας από το Σώμα Διαιτητών Ζακύνθου είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε το Συνδικαλιστικό μας όργανο (ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ) για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια τους , ευχόμενοι καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές!!!

Η ακεραιότητα ηθικών αποφάσεων  πέραν των διαιτητικών  τιμά το Σώμα Διαιτητών Ζακύνθου , ευχόμενοι να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο , αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια .

Ο Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ έγινε γνωστός εκτός Ζακύνθου για την εγκληματική του δραστηριότητα!!!

Αυτήν την πληροφόρηση είχαν οι Ενώσεις  ΑΧΑΊΑΣ –ΗΛΕΙΑΣ από τους παραπάνω αθλητικούς φορείς του νησιού!!!

Αγαπητοί Κύριοι είμαστε μια ομάδα αποτελούμενη από φίλους , είμαστε μια ομάδα οικογένεια , είμαστε μια ομάδα με αρχές και δυναμική, έχουμε φίλους που μας δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση τους σε όλα τα επίπεδα, θα είμαστε μπροστάρηδες σε οποιαδήποτε κίνηση αλλαγής σκηνικού και επαναφοράς του τοπικού ποδοσφαίρου στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.