Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η συνεδρίαση των φορέων στο Δημαρχείο Ζακύνθου για το καυτό θέμα του γηπέδου του Αγγερικού. Παρουσία του Αντιδημάρχου και υπευθύνου αθλητισμού Δημήτρη Κουτσογιάννη, του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Χαρ. Ραυτόπουλου, του προέδρου της κοινότητας Σπύρου Φαραού αλλα και τον εκπροσώπων των ομάδων (Δόξα Πηγαδακίων, Αλικάνα, Κατασταρίου και Φλόγας Κυψέλης),  έγινε η συζήτηση για το πως θα διαχειριστούν όλοι το θέμα του γηπέδου και τις εγκαταστάσεις του που εγκυμονούν κίνδυνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Η αυτοψία που έκανε ιδιώτης ηλεκτρολόγος μετά την απόφαση του Δήμου, ανακάλυψε ότι οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις είναι τραγικές και οι κίνδυνοι για την σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων είναι πάρα πολύ μεγάλοι. Χαρακτηρισμό παράδειγμα οι πυλώνες που δεν έχουν γείωση με τα καλώδια να ακουμπούν  στην μεταλλική κερκίδα!   

Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε ομόφωνα, ότι θα γίνει απ΄ ευθείας ανάθεση του έργου σε ιδιώτη ηλεκτρολόγο που θα αλλάξει όλη την παλιά δομή των εγκαταστάσεων. Το τελικό χρονοδιάγραμμα για την αποπεράτωση του έργου θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη. Το γήπεδο λοιπόν θα μείνει κλειστό και αυτό μπορεί να πάρει ακόμα και ένα μήνα. Όσο το γήπεδο παραμείνει κλειστό δεν θα γίνονται εκεί αγώνες, παρά πόνο προπονήσεις και χωρίς να υπάρχει ρεύμα. Οι ομάδες θα πρέπει να αναζητήσουν αλλά γήπεδα για να κάνουν τα παιχνίδια τους.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.