Άλλη μια ομάδα αποχωρεί από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού μας. Άλλη μια πληγή ανοίγει στο ήδη ταλαιπωρημένο σώμα του ζακυνθινού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα. Ένα Σωματείο που εδώ και δεκαετίες έδινε τον δικό του αγώνα και ήταν πάντα στο προσκήνιο, την αυλαία της μακρόχρονης ιστορίας του.

Η ΑΕ Γερακαρίων περί αυτού ο λόγος… όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να συμμετέχει τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο τοπικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα πέρυσι έσωσε για άλλη μια φορά την κατηγορία (Α΄ ΕΠΣ Ζακύνθου) αλλά πριν μερικές ημέρες δεν δήλωσε συμμετοχή στην ανώτερη κατηγορία αλλά με δυσκολία στην Β΄ κατηγορία.

Οι τελευταίες όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σύλλογος βρίσκεται σε αποσύνθεση, καθώς όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει και έχουν βρει άλλες ποδοσφαιρικές “στέγες”. Ακόμα και ο φυσικός ηγέτης της ομάδας ο Ανδρέας Μουζάκης ο οποίος έχει ταυτιστεί πλήρως με την ιστορία του Συλλόγου αποχώρησε και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αγωνιστεί την ομάδα του ΑΟ Λεβάντε!

Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια η Ένωση στηρίχτηκε σε ποδοσφαιριστές από την περιοχή, στηρίχτηκε στον κόπο κάποιων παραγόντων. Η μη δήλωση συμμετοχής στην Α΄ κατηγορία, αυτόματα άνοιξε τις πόρτες στους ποδοσφαιριστές που δήλωσαν την επιθυμία να αποχωρήσουν. Ένας ένας λοιπόν παίρνει το δελτίο του και αποχωρεί από την συμπαθή ομάδα. Σίγουρα,  για το ζακυνθινό ποδόσφαιρο η Ένωση ήταν ένας “πυλώνας” που όλα αυτά τα χρόνια με ζέστη και βροχή έδινε τα πάντα στο άθλημα και με παράγοντες και ποδοσφαιριστές που τίμησαν με το παραπάνω την φανέλα της ομάδας. Μακάρι η ιστορική ομάδα, να ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της σε σύντομο χρονικό διάστημα  και να ξαναβρεθεί στο προσκήνιο του ζακυνθινού ποδοσφαίρου

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.