Ο πρώτος σκόρερ της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζάκυνθου, παίκτης του ΑΟ Τσιλιβή Διονύσιος Μαλαφούρης, αποχώρησε από την ομάδα του Πλάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και έτσι επήλθε μοιραία το διαζύγιο μεταξύ του παίκτη και της ομάδας. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών που όμως κατέληξαν σε “ναυάγιο”

Έτσι λοιπόν ο παίκτης έχει το δελτίο του στο χέρι να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα και ο ΑΟ Τσιλιβή θα πρέπει να βρει λύσεις στην γραμμή κρούσης και σε ένα διαφορετικό επίπεδο όπως είναι αυτό της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. όσον αφορά τον παίκτη ‘ήδη τον έχουν προσεγγίσει ομάδες από το τοπικό που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει θέμα παραμονής στην ομάδα του Τσιλιβή του Νίκου Κακολύρη. Ο παίκτης δεν μπορεί να ακολούθησει τους ρυθμούς της προετοιμασίας αλλά και των αγώνων μετέπειτα, καθώς έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις με βαρύ πρόγραμμα και ως εκ τούτου δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα όσο θα έπρεπε.

Αυτή είναι μια αρνητική εξέλιξη για τον σύλλογο του Πλάνου, καθώς ο  ποδοσφαιριστής θα ήταν από τα βασικούς πυλώνες του φετινού Τσιλιβή. Πρόκειται για έναν άκρως ποιοτικό ποδοσφαιριστή που με μια καλή προετοιμασία θα βοηθούσε τα μέγιστα την ομάδα του. ίσως τις επόμενες ημέρες ο παίκτης αλλάξει γνώμη και μείνει να βοηθήσει, αλλά τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι διαφορετικά. 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.