Στο πρόσωπο ενός παλιού έμπειρου προπονητή ο ΑΟ Βασιλικού βρήκε αυτό που έψαχνε για την θέση του προπονητή. Πρόκειται για τον Γιάννη Κακολύρη ο ο οποίος έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές ποδοσφαιριστών στο νησί. Είναι ο άνθρωπος που είχε δημιουργήσει την Θρυλική Νέα Σάντα.

Ο κος Κακολύρης τα τελευταία χρόνια απείχε από την ενεργό δράση αλλά η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον έφερε ξανά στο προσκήνιο. Οι άνθρωποι του ΑΟ Βασιλικού και ιδιαίτερα ο πρόεδρος Νίκος Βαρδακαστάνης επέλεξαν τον συγκεκριμένο τεχνικό για τις γνώσεις του και την εμπειρία του.

Δίπλα του θα έχει βοηθούς τους  τον Σπύρο Μαρίνο, Νίκο Γιατρά και Σπύρο Βαρδακαστάνη οι οποίοι έχουν μεγάλη πείρα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να φτιάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα.

Ο ΑΟ Βασιλικού συνεχίζει φέτος στην δύσκολη Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου και θα κάνει τα πρώτα του βήματα έχοντας κρατήσει μεγάλο μέρος του περσινού έμψυχου υλικού του.

Για αυτό τον λόγο ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Βαρδακαστάνης ευχαριστεί όλους όσους έμειναν και πίστεψαν στον Σύλλογο και τον βοήθησαν να σταθεί στα πόδια του στην προσπάθεια που θα κάνει στην μεγάλη κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση