Πρώτα το ραντεβού στην Αθήνα και μετά αποφασίζουν για περεταίρω

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι διαιτητές Ζακύνθου για να επαναφέρουν τους κομμένους από Περεϊρα και πάλι στους πίνακες (Σουπερ Λίγκας,  Β΄ και Γ΄ Εθνικής)  καθώς θεωρούν άδικη την απόφαση της ΚΕΔ για Πυλαρινό, Αδαμόπουλο και Καλογεράκο.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το Συμβούλιο του Συνδέσμου διαιτητών Ζάκυνθο στα γραφεία στο Δημοτικό Στάδιο. Ο Σύνδεσμος  διαιτητών του νησιού προσπαθεί να αποκαταστήσει την αδικία που έγινε το περασμένο καλοκαίρι με το κόψιμο από τους πίνακες της Σούπερ Λίγκας (Πυλαρινός), της Β΄ Εθνικής (Αδαμόπουλος) και Γ΄ Εθνικής (Καλογεράκος) από την τριάδα που διοικούν την ΚΕΔ στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Περέϊρα, Τριτσώνης Καλύβας).

Παρά τις προσπάθειες που έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας αλλα και ο Γραμματέας Χαρ. Ραυτόπουλος, το καλοκαίρι για να επαναφέρουν τους τρεις αξιολογημένους διαιτητές και πάλι στους πίνακες, αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Το μόνο που πήραν είναι μια επιστολή που λέει ότι στο μέλλον θα κοιτάξουν αυτό το θέμα. Δηλαδή υποσχέσεις χωρίς κανένα απολύτως αντίκρισμα.

Για αυτό τον λόγο εδώ και αρκετό καιρό ο Σύνδεσμος διαιτητών Ζακύνθου θέλοντας να υπερασπιστεί τους τρεις διαιτητές του πιέζει το προεδρείο της Ένωσης για να βρεθεί λύση. Χθες το απόγευμα λοιπόν στα γραφεί του Συνδέσμου αποφασίστηκε ότι την Παρασκευή θα μεταβούν στην Αθήνα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας, το μέλος του Συνδέσμου διαιτητών Διον. Βοζαϊτης και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας αλλά και αλλά δύο μέλη του Συνδέσμου, για να συναντήσουν την τριάδα της ΚΕΔ έτσι ώστε να εξευρεθεί λύση και να επανέλθουν οι διαιτητές εκεί που πραγματικά αξίζουν.

Αν δεν βρεθεί λύση οι διαιτητές είναι αποφασισμένοι να προβούν σε πρώτη φάση σε αποχή από τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, αρχής γινομένης από την επόμενη αγωνιστική την 4η. Όλα θα εξαρτηθούν από την αυριανή συνάντηση. Τα πρωταθλήματα στις δύο κατηγορίες αυτή την αγωνιστική θα διεξαχθούν κανονικά και θα οριστούν οι διαιτητές.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.