Αλλά ήθη και έθιμα πλέον για την Ένωση Ποδοσφαίρου Ζακύνθου, καθώς ο γραμματέας της ΕΠΣ Χαράλαμπος Ραυτόπουλος άνοιξε επικοινωνία και ενημέρωση με τους αθλητικούς συντάκτες του νησιού, έτσι ώστε μια φορά τον μήνα να ενημερώνονται από “πρώτο χέρι” για τα τεκταινόμενα στην Ένωση του νησιού.

Μια κίνηση που δείχνει ότι υπάρχει πλέον σεβασμός στο λειτούργημα των αθλητικών συντακτών, καθώς αυτοί είναι που θα μεταφέρουν τις ειδήσεις στην κοινωνία.

Αυτό δείχνει ότι και σε αυτόν τον τομέα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης θέλει να έχει συνεχή καθαρή ενημέρωση, καλώντας τους αθλητικούς ρεπόρτερ στα γραφεία στο Γαϊτάνι και ζητώντας ακόμη και την γνώμη τους για όποια πράγματα μπορούν να διορθωθούν μιας και οι ίδιοι έχουν μεγάλη εμπειρία και παρουσία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού.

Για αυτό τον λόγο  , πριν λίγες ημέρες ο νέος Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ζακύνθου, κάλεσε στο γραφείο του, στην Ένωση, όλους τους αθλητικούς συντάκτες του νησιού.

Συγκεκριμένα, τους Διονύση Μπινιώρη (εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ», κανάλι «ΙΟΝΙΑΝ», ιστοσελίδα imerazante.gr), Δημήτρη Πέττα (εφημερίδα «ΕΡΜΗΣ», ραδιόφωνο «ERMIS FM», ιστοσελίδα ioniansports.gr), Κώστα Μάργαρη (ραδιόφωνο «ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ», ιστοσελίδα zantemats.gr) και Γιώργο Αναγνωστόπουλο(zantesport.gr). Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή η ενημέρωση θα γίνεται μια φορά στις αρχές κάθε μήνα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.