Αλλαγές για αναπλήρωση ομάδων που έχουν αποχωρήσει από την Γ΄ Εθνική, έρχονται μετά την απόφαση της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας η οποία συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης .

Σύμφωνα με πληροφορίες που από την Αθήνα,  εκτός από την δημιουργία του Κρητικού ομίλου που θα αποτελείται από 9 ομάδες την φετινή χρονιά, η επιτροπή αποφάσισε οι όμιλοι να παραμείνουν 8 και θα απαρτίζονται από 14-15 ομάδες έτσι ώστε το πρωτάθλημα να γίνει ανταγωνιστικό. Με δεδομένο ότι οι ομάδες τις Γ΄ Εθνικής είναι 116 και με δεδομένο ότι έχουν αποχωρήσει 6 από το πρωτάθλημα, η επιτροπή πήρε την απόφαση να αναπληρώνονται όχι μόνο οι πρωταθλήτριες ομάδες των κατά τόπους Ενώσεων αλλά και οι ομάδες που  ήταν στην κατηγορία αλλά δεν δήλωσαν συμμετοχή από ομάδες της οικίας ένωσης. 

Η απόφαση αυτή πάρθηκε κατά (συντριπτική) πλειοψηφία, επικυρώθηκε από την νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και απομένει μόνο το τυπικό της υπόθεσης στα τέλη του Ιουλίου από την ΕΕ της ΕΠΟ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι την θέση του ΑΟ Κατασταρίου θα την πάρει η ομάδα της Ζακύνθου σαν δευτεραθλήτρια της ίδιας Ένωσης! Έτσι λοιπόν ο ΑΠΣ Ζάκυνθος σε λίγες ημέρες θα έχει το δικαίωμα να ανέβει στην κατηγορία. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τις ομάδες που θα ανέβουν αντικαθιστώντας ομάδες που ήταν στην Γ΄ Εθνική θα πάρουν μερικές ημέρες παράταση, πιθανότατα έως στις 7 Αυγούστου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.