Τα «γυαλιά» έβαλαν χωρίς την παραμικρή υπερβολή, κάποιοι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ζακύνθου και συγκεκριμένα του τμήματος Γ1, σε πολλούς που μας έχουν «χορτάσει» από λόγια και υποσχέσεις αλλά από ουσία μέχρι τώρα μηδέν εις το πηλίκο. Το «φλέγον» ζήτημα του Μετοχικού Κεφαλαίου που «τσουρουφλίζει» το σωματείο την δεδομένη στιγμή, εξακολουθεί να πλανάται απειλητικά πάνω απ’ τον Κυανοκίτρινο «ουρανό» μιας και μέχρι τώρα δεν κουνιέται φύλλο.

Πέρα από κάποια πολύ λίγα χρήματα που έχουν δοθεί απ’ τον απλό κόσμο για αγορά μετοχών (λίγο παραπάνω από 3.000 ευρώ), το πράγμα δείχνει να μην «τσουλάει» καθόλου. Τι έκαναν λοιπόν αυτά τα παιδιά, για να βοηθήσουν την ομάδα του νησιού τους, να κρατηθεί «όρθια», συνεχίζοντας το όνειρο της Β’ Εθνικής; Το καθένα από αυτά διέθεσε από 5 ευρώ (!) για την αγορά μιας μετοχής και όλα μαζί (25 παιδιά αριθμεί στο τμήμα) μάζεψαν ένα συνολικό ποσό των 125 ευρώ, που σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες θα κατατεθούν από σήμερα στο λογαριασμό της ομάδας.

Μόλις 10 ευρώ μπήκαν στην τράπεζα, το τελευταίο τριήμερο…

 Υπάρχει όμως και άλλο περιστατικό. Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε ένας απλός φίλος της ομάδας, διέθεσε το ποσό των 10 ευρώ (!) απ’ το υστέρημα του, για τον ίδιο σκοπό. Αυτά είναι και τα μοναδικά χρήματα που έχουν μπει στο λογαριασμό της ΠΑΕ το τελευταίο τριήμερο, παρότι υπήρξε σχετική ανακοίνωση απ’ τη διοίκηση… που ζητούσε την οικονομική βοήθεια του απλού φίλαθλου κόσμου, για να προχωρήσει με μεγαλύτερη ταχύτητα το θέμα.

Βέβαια μπροστά στις 300.000 που απαιτούνται για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, τα 135 ευρώ για τα οποία γίνεται λόγος παραπάνω, μοιάζουν με «σταγόνα» στον «ωκεανό». Αυτό που μετρά όμως είναι η χειρονομία. Αν έστω και οι μισοί πράτταμε όπως οι προαναφερθέντες, τότε πιστέψτε μας το πρόβλημα θα είχε λυθεί πολύ πιο γρήγορα. Ο αριθμός λογαριασμού στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ της ΠΑΕ Ζάκυνθος, μαζί με τις πρώην ΑΓΡΟΤΙΚΗ – ΚΥΠΡΟΥ και  MARFIN είναι: 6625-110404-168 (για μετοχικό κεφάλαιο ΠΑΕ Ζάκυνθος).

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.