Μπήκαμε στο 2018 και η κατάσταση με τις υποδομές των Ζακυνθινών γηπέδων έχει πάρει την κατηφόρα και δεν έχει σταματημό!  Παρά τις κινητοποιήσεις των ποδοσφαιριστών πριν από δύο περίπου μήνες τα αποδυτήρια των γηπέδων (Αμπελοκήπων, Μαχαιράδου, Αγγερικού και Λιθακιάς παραμένουν στην ίδια πρότερη κατάσταση!

Παρά τις συσκέψεις και τις διαβεβαιώσεις του ίδιου του Δήμαρχου ότι θα υπάρξουν διορθωτικές παρεμβάσεις μέχρι τις γιορτές, τίποτα όμως δεν έχει συμβεί! Αντίθετα δεχόμαστε καθημερινά δεκάδες παράπονα από ποδοσφαιριστές, από παράγοντες αλλά και από αγανακτισμένους γονείς για τους συγκεκριμένους χώρους! Ευθύνη όμως έχει και η διοργανώτρια η οποία αντί να αντιδράσει και να πιέσει την Δημοτική αρχή, κλείνει μάτια και αυτιά στις εικόνες ντροπής και στα λόγια αγανάκτησης εκατοντάδων ανθρώπων και ορίζει παιχνίδια σε ένα άκρως τριτοκοσμικό επίπεδο!

Πραγματικά μόνο ντροπή μπορεί να αισθανθεί κάποιος από αυτά που συμβαίνουν. Στο γήπεδο των Αμπελοκήπων δεν υπάρχει νερό, οι τουαλέτες σε άθλια κατάσταση όσο για το νερό είδος προς εξαφάνιση! (φωτο) Στο Μαχαιράδο (φωτο) έχει πέσει η σκεπή στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και από εκεί από μια τρύπα βλέπει τον ουρανό! Τα ίδια στα γήπεδα του Αγγερικού και της Λιθακιάς! Στο γηπεδο των Αμπελοκήπων είναι το πιο μεγάλο πρόβλημα…  Μάλιστα πριν μερικές ημέρες οι ισχυροί άνεμοι έριξαν τον πάγκο (φωτο)

Εν έτη 2018 οι ποδοσφαιριστές να ζητάνε τα αυτονόητα λίγο νερό, μια καθαριότητα και λίγο φιλότιμο! Εκτός από όλα αυτά οι χώροι αυτοί εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία μικρών ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών…

Το ίδιο συμβαίνει και με τις κερκίδες η οποίες είναι παράνομες και έχουν κριθεί ακατάλληλες (φωτο). Έχουν μπει ταινίες απαγόρευσης αλλά οι θεατές κάθονται κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα!  Το ερώτημα που απευθύνεται στην Δημοτική αρχή αλλά και προς την διοργανώτρια είναι πιάσαμε πάτο ή υπάρχει και πιο κάτω;

Για λόγους ευθιξίας δεν δημοσιεύουμε φωτογραφίες από τα αποδυτήρια του γηπέδου των Αμπελοκήπων


Στις 14 Νοεμβρίου το ρεπορτάζ του ionianpsorts  για την συνάντηση των ποδοσφαιριστών με τον Δήμαρχο

διαβάστε….

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι στο Δήμο Ζακύνθου η συνάντηση της Επιτροπής Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Ζακύνθου με τον Δήμαρχο του νησιού Παύλο Κολοκοτσά με κυρίαρχο θέμα την βελτίωση των χώρων των γηπέδων του Νομού. Οι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν τα έντονα παράπονα τους αλλά και τις ανησυχίες τους στον κο Κολοκοτσά για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και πάρα πολύ καιρό στους χώρους των γηπέδων και πολύ περισσότερο στα αποδυτήρια αυτών.

Πρόκειται κυρίως για τα γήπεδα των Αμπελοκήπων, της Λιθακιάς και του Αγγερικού. Η πολυάριθμη Επιτροπή με επιχειρήματα έδωσε στον κο Κολοκοτσά την πλήρη εικόνα που επικρατεί στα αποδυτήρια των συγκεκριμένων γηπέδων και παρακάλεσε μέσα σε σύντομο  χρονικό διάστημα να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στα αποδυτήρια. Από την μεριά του ο Δήμαρχος άκουσε με μεγάλη προσοχή όλα αυτά που ειπώθηκαν και υποσχέθηκε για άμεση λύση του προβλήματος.

Πρώτα με μια καταγραφή από τον υπεύθυνο αθλητισμού Σπύρο Μαραντινό και μετά τα συνεργεία του Δήμου θα μπουν για να διορθώσουν τα προβλήματα. Από την στιγμή που υπάρχουν τα υλικά στο Δήμο θα δοθεί προτεραιότητα έτσι ώστε να υπάρξει λύση ακόμα και στην καθαριότητα. Ο κος Μαραντινός θα έρθει σε επαφή με τους Προέδρους των κοινοτήτων που ανήκουν τα γήπεδα έτσι ώστε να οριστεί υπεύθυνος για την καθαριότητα, πιθανόν να είναι αυτοί που διαχειρίζονται τις καντίνες.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.