Η κάρτα υγείας του αθλητή εν προκειμένω του ποδοσφαιριστή έχει προβληματίσει την διοργανώτρια αρχή (ΕΠΣ Ζακύνθου). Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος 10 ομάδες από τις 22 δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία για να είναι έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές με την λεγόμενη πλέον κάρτα υγείας.

Παρ΄ όλη την παρότρυνση, την πίεση αλλά και τις διευκολύνσεις από την διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου αρκετές ομάδες δεν έχουν κάνει βήμα προς τα εμπρός. Αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων αλλά και του κυπέλλου. Του κυπέλλου που σύμφωνα με την ΕΠΣ πήρε αναβολή για αυτό τον λόγο αλλά και για την άδεια καταλληλότητας των γηπέδων.

Ίσως οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν κατανοήσει πλήρως τι ακριβώς σημαίνει η κάρτα υγείας, φυσικά πρώτα από όλα για την υγεία τους άλλα και καθώς χωρίς αυτήν δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνα της ομάδας τους και αν συμμετάσχουν παράνομα και διαπιστωθεί παρατυπία τότε τιμωρείται ο ποδοσφαιριστής και χάνει η ομάδα το ματς στα χαρτιά 3-0!

Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Πέμπτη θα έρθει ξανά στο νησί ο γιατρός από τον Πύργο ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος ο οποίος θα εξετάσει άλλες 5 ομάδες. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοργανώτρια είναι κάθετη αλλαγή ημερομηνίας της πρεμιέρας των πρωταθλημάτων η οποία όπως όλα δείχνουν  δεν θα αλλάξει για κανέναν λόγο.

Έτσι λοιπόν στις 19 και 20 Οκτωβρίου όσοι αθλητές θα έχουν μαζί τους την κάρτα υγείας θα μπορούν να αγωνιστούν στην Α΄ και Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Όσοι δεν έχουν κάρτα θα μείνουν εκτός αποστολής. Η κάρτα υγείας θα έχει ισχύ για ένα έτος από την ημέρα θεώρησης της και είναι ατομική υποχρέωση του ποδοσφαιριστή η εκδοσή της άλλα και η θεώρησή της.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.