Βαριά ήταν η τιμωρία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας σχετικά με το ματς της Ηλειακής ομάδας με τον Ηρόδοτο στις 13.5.2018 το οποίο είχε διακοπεί στο ημίχρονο. Μετά από αρκετές ημέρες και μετά τα πανηγύρια των παικτών και παραγόντων της Αμαλιάδας για την άνοδο στην Β΄ Εθνική, ήρθε η «καμπάνα» για την ομάδα! Το πρωτοβάθμιο όργανο τιμώρησε τους Ηλείους με αφαίρεση 5 βαθμών από το εδικό πρωτάθλημα!!! Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα από τους 9 βαθμούς πήγε στο 4! Και ο Ηρόδοτος που πήρε το ματς στα χαρτιά με 3-0 πήγε στους 7 και αν μείνουν ως έχουν τα πράγματα θα είναι αυτός που θα ανέβει στην Β΄ Εθνική και όχι ο Αστέρας! Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένας αλλος αγώνας στις δικαστικές αίθουσες για τις ομάδες, καθώς σε πρώτη φάση υπάρχει η Επιτροπή Εφέσεων που προφανώς θα καταφύγουν Αστέρας Αμαλιάδας άλλα και Εθνικός Πειραιώς για τις αποφάσεις του πρωτοβάθμιου οργάνου

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Εθνικός ΟΦ Πειραιώς πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη στον αγώνα του Ειδικού Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Αήττητος Σπάτων-Εθνικός ΟΦ στις 29/04/2018 στο γήπεδο ΔΣ Σπάτων Δημητρίου.
Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: (α) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων Ευρώ (2.000€), (β) ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και (γ) ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών.

Κηρύσσει το πρώτο εγκαλούμενο αθλητικό σωματείο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας – Πανόπουλο πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη.
Επιβάλλει στο πρώτο εγκαλούμενο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) της κατακύρωσης με διαφορά τερμάτων 0-3 υπέρ του σωματείου Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α. του αγώνος, ο οποίος διεξήχθη στις 13.5.2018 μεταξύ εκείνου και του εγκαλούμενου σωματείου ως γηπεδούχου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Ειδικού Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, β) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €), γ) ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τέσσερις (4) αγωνιστικές και δ) συνολική ποινή αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του διεξαγόμενου Ειδικού Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Κηρύσσει τον τρίτο εγκαλούμενο, Εμμανουήλ Παπαματθαιάκη, πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. Επιβάλλει στον τρίτο εγκαλούμενο: α) χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α., και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

Κηρύσσει τον τέταρτο εγκαλούμενο, Ανδρέα Ξυδάκη, πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. Επιβάλλει στον τέταρτο εγκαλούμενο: α) χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α., και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (πριν την απόφαση)

Αήττητος Σπάτων 11

Αστέρας Αμαλιάδας 9

Εθνικός 6

Ηρόδοτος 4


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (μετά την απόφαση την απόφαση για Αμαλιάδα και Εθνικό)

Αήττητος Σπάτων 11

Ηρόδοτος 7

Αστέρας Αμαλιάδας 4 (-5)

Εθνικός 3 (-3)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.