Το φύλλο αγώνα του παιχνιδιού της Κ2Ο του ΑΠΣ Ζάκυνθος με την Καλλιθέα που συνέταξε ο Διαιτητής Αδαμόπουλος ‘έβαλε σε μπελάδες την διοίκηση του ΑΠΣ καθώς καλούνται σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή τόσο ο Αντιπρόεδρος Νίκος Κοντονής όσο και ο προπονητής της ομάδας Νέων Σπύρος Φιορεντίνος!

Δεν της έφταναν τα τόσα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η διοίκηση του ΑΠΣ, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη που εκ πρώτης ματιάς κρίνεται αρκετά σοβαρό. Συγκεκριμένα λοιπόν έχει να κάνει με το φύλλο αγώνα που συνέταξε μετά την λήξη του παιχνιδιού της ομάδας Νέων του ΑΠΣ Ζάκυνθος με την Καλλιθέα ο διαιτητής της ΕΠΣ Ζακύνθου Άγγελος Αδαμόπουλος αφού σε αυτό αναφέρεται ότι τόσο ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Κοντονής όσο και ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Φιορεντίνος διαμαρτυρήθηκαν ‘έντονα σε αυτόν χρησιμοποιώντας τραβηγμένες εκφράσεις.

Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι έγινε “ροντέο” στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες και από τις δύο ομάδες προς τον διαιτητικό τρίο! Για τον Νίκο Κοντονή ο Αγγελος Αδαμόπουλος γράφει: ” Στο 80΄ και σε φυσικής διακοπής του αγώνα ο Αντιπρόεδρος του ΑΠΣ Ζακύνθου βρέθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ δεν ήταν δηλωμένος ως εκπρόσωπός και αφού έφτασε στη γραμμή διαμαρτυρήθηκε έντονα λέγοντας μου “είσαι απαράδεχτος, τι πράγματα είναι αυτά που κάνεις; δεν βλέπεις; ήρθες Εδώ να μας διαλύσεις” κάνοντας έντονες χειρονομίες” και με την βοήθεια του παρατηρητή αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και φεύγοντας μου είπε: “Eμείς θα τα πούμε να το ξέρεις”.

Για τον Σπύρο Φιορεντίνο ο κος Αδαμόπουλος γράφει: Στο 80′ λεπτό του αγώνα είπα στον παρατηρητή να απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο τον κο Σπύρο Φιορεντίνο διότι ενώ του είχα κάνει συστάσεις αυτός άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα λέγοντας μου “τι σφυρίζεις ρε;, μα,  καλά τι κάνεις; κάνοντας έντονες χειρονομίες!

Από τα παραπάνω ο ΑΠΣ Ζάκυνθος και οι δύο Άνδρες έχουν κληθεί σε απολογία από τα αρμόδια όργανα. Αυτό σημαίνει ότι είτε θα τιμωρηθούν με ημερολογιακό αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρου ή η Ζάκυνθος θα πληρώσει χρηματικό πρόστιμο η μπορεί να συμβούν και τα δύο. Σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση έχει αναλάβει δικηγόρος για λογαριασμό της Ζακύνθου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.