“Μπορεί στο θέατρο του παραλόγου που ζούμε από τη λήξη του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας μέχρι και σήμερα να είμαστε οι καλύτερες «μαριονέτες» αλλά αυτό δε μας πτοεί μέχρι να φτάσουμε ακόμη και στα Χριστούγεννα (αν χρειαστεί) και να περιμένουμε την τελική μας δικαίωση”.

Κρατάμε την απόλυτη σιωπή και δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στις Αρχές, ενώ παράλληλα πνίγουμε το γέλιο και το κλάμα απ’ όσα κωμικοτραγικά βιώνουμε τελευταία. Τι σχέση έχει ο ΑΠΣ Ζάκυνθος με την κόντρα της ΕΠΟ και του Υφυπουργού αθλητισμού; Γιατί η ομάδα μας βρίσκεται στο εκτελεστικό απόσπασμα;

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής η διοίκηση της Ζακύνθου σχετικά με την μη δήλωση συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η διοίκηση της κυανοκιτρινης ομάδας δήλωσε ότι αν χρειαστεί θα φτάσει έως τα Χριστούγεννα μέχρι να δικαιωθεί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο και νομικό μέσο εντός και εκτός Ελλάδας! Επίσης στην ανακοίνωση κάνει λόγο ότι τιμωρείται από την ΕΠΟ λόγω της κόντρας της Ομοσπονδίας με τον Ζακυνθινό Υφυπουργό Σταύρο Κοντονή… Τέλος καυτηριάζει τις δικαστικές αρχές της ΕΠΟ αφού όπως υποστηρίζει δεν λειτουργούν με γνώμονα την ισονομία και την ίση μεταχείριση…

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Μπορεί στο θέατρο του παραλόγου που ζούμε από τη λήξη του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας μέχρι και σήμερα να είμαστε οι καλύτερες «μαριονέτες» αλλά αυτό δε μας πτοεί μέχρι να φτάσουμε ακόμη και στα Χριστούγεννα (αν χρειαστεί) και να περιμένουμε την τελική μας δικαίωση.

Κρατάμε την απόλυτη σιωπή και δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στις Αρχές, ενώ παράλληλα πνίγουμε το γέλιο και το κλάμα απ’ όσα κωμικοτραγικά βιώνουμε τελευταία. Τι σχέση έχει ο ΑΠΣ Ζάκυνθος με την κόντρα της ΕΠΟ και του Υφυπουργού αθλητισμού; Γιατί η ομάδα μας βρίσκεται στο εκτελεστικό απόσπασμα;

Αδυνατούμε να το κατανοήσουμε. Δεν δημιουργήσαμε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα στην ομοσπονδία. Δεν μπήκαμε ποτέ σε κανένα παιχνίδι διαπλοκής. Κρατήσαμε τον «τίτλο» του φτωχού και τίμιου, με τον οποίο γίναμε εκατό τοις εκατό αποδεκτοί απ’ όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Παρόλα αυτά, βρεθήκαμε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με αφαίρεση έξι βαθμών από την επιτροπής αδειοδότησης. Περάσαμε τα μύρια όσα, όλο το χρόνο, από πολλές διοικούσες Αρχές. Γίναμε ο «σάκος του μποξ» αλλά δεν είναι η ώρα για λεπτομερή απολογισμό, ο οποίος όταν θα γίνει θα κάνει πολύ κόσμο να κρυφτεί.

Αυτή την συγκεκριμένη στιγμή, υπάρχουν ανοιχτές τρεις ενστάσεις-εφέσεις- προσφυγές οι οποίες εκκρεμούν στα αθλητικά δικαστήρια. Έχει περάσει τόσος καιρός, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Στην επιτροπή εφέσεων υπό προεδρίας κ. Σκουτέρη στις 12/07 και ώρα 15.30 έγινε η έφεση της ΠΑΕ Πανελευσινιακός κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Την επομένη (13/07) και ώρα 13.40, ορίστηκε να δικαστεί στις 17.00 της ίδιας ημέρας (δηλαδή μετά από τρεις ώρες και είκοσι λεπτά) η υπόθεση. Εμείς δεν προλαβαίναμε να παραστούμε ούτε χρησιμοποιώντας ελικόπτερο. Έτσι απωλέσαμε προσωρινά το δικαίωμα του έννομου συμφέροντος. Η απόφαση δε, βγήκε εντός ΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ.

Στις 15/07 καταθέσαμε τις εφέσεις κατά των αποφάσεων, που συζητήθηκαν στις 27/07, ξανά υπό προεδρίας κ. Σκουτέρη και από τότε είμαστε ΑΚΟΜΗ στο περίμενε! Ο λόγος ποιος; Αλήθεια, υπάρχει ισονομία και ίση μεταχείριση; Η μια απόφαση να βγαίνει εντός ωρών και εμείς να περιμένουμε ένα σχεδόν μήνα;

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα τελείωσαν. Οι μεταγραφές οδηγούνται προς το τέλος. Δε μπορούμε να την πληρώνουμε εμείς, επειδή είμαστε το «χωριό» του Κοντονή, όπως ειπώθηκε στο Δ.Σ της ΕΠΟ από τον κ. Προύντζο και αναγράφηκε στον τύπο.

Ελπίζουμε να συγκινηθούν οι αρμόδιοι και να εκδοθούν το συντομότερο δυνατό οι αποφάσεις. Δεν δηλώσαμε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, γιατί πολύ απλά η φυσική μας θέση είναι στη Β’ Εθνική και τη Φούτμπολ Λιγκ.

Εκ του Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.