Ανακοίνωση εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος για το θέμα που έχει δημιουργηθεί καθώς αρκετές ιστοσελίδες ταυτίζουν το θέμα των Χανίων με αυτό της Ζακύνθου αγνοώντας ότι το ένα παιχνίδι από το άλλο είχε διαφορετικό χρόνο έναρξης (15.00 Χανιά) και (15.30 Ζάκυνθος) Η ανακοίνωση της Ζακύνθου βάζει τα πράγματα στην σωστή τους θέση έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες στον φίλαθλο κόσμο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Κατανοούμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα των Χανίων και συμπαραστεκόμαστε απόλυτα, μιας και στη θέση τους θα μπορούσε να βρεθεί ο οποιοσδήποτε, ακόμη και εμείς.

Όμως οι συγκρίσεις που γίνονται είναι άστοχες για τον πολύ απλό λόγο ότι το δικό μας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας ουδέποτε καθυστέρησε να ξεκινήσει.

Του λόγου το αληθές αποτελεί το ολόλευκο φύλλο αγώνος και μην ξεχνάμε ότι το δικό μας παιχνίδι ήταν ορισμένο να ξεκινήσει στις 15.30 και όχι στις 15.00 όπως το Χανιά- Κέρκυρα.

5

Ο καθένας λοιπόν, να κοιτάει την ομάδα του. Εμείς κάνουμε ένα τίμιο αγώνα για την σωτηρία μας με ατελείωτα, δισεπίλυτα προβλήματα χωρίς καμιά ιδιαίτερη βοήθεια. Ούτε από τη Φούτμπολ Λιγκ και φυσικά ούτε από τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Κοντονή, ο οποίος τηρεί και καλά κάνει τις αποστάσεις από την ομάδα μας, λόγω της θέσης που έχει αναλάβει.

Το γήπεδο μας παραμένει παρά τα 9 χρόνια σε επαγγελματικές κατηγορίες, χωρίς σκέπαστρο, προβολείς και βοηθητικό! Πράγμα που μειώνει κατά πολύ τις εισπράξεις μας και από τηλεοπτικά έσοδα αλλά και την προσέλευση περισσοτέρων φιλάθλων.

Καλό λοιπόν θα είναι, ορισμένες ιστοσελίδες πανελλήνιας απήχησης αλλά και κρατικοί ραδιοσταθμοί, πριν γράψουν ή αναφέρουν οτιδήποτε δημοσίως, να διασταυρώνουν πρώτα όπως οφείλουν τα γεγονότα. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν ότι τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους, είχαν άλλη ώρα έναρξης και να λέγονται-γράφονται τόσες ανακρίβειες;”.

Εκ του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ζάκυνθος

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.