Ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος, ο Νίκος Κοντονής με ανακοίνωση του παραιτήθηκε από την θέση του μέλους του Συλλόγου και φυσικά από την θέση του προπονητή την οποία κατείχε μετά την ανάδειξη του νέου διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου τον περασμένο Σεπτέμβριο.

“Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ” σίγουρα δεν ξαφνιάστηκαν από την παραίτηση αυτού του ιστορικού μέλους του Συλλόγου, καθώς τον τελευταίο χρόνο οι σχέσεις του με κάποια μέλη του διοικητικού Συμβουλίου δεν ήταν και οι καλύτερες καθώς κάποιοι  πρώην φίλοι του βρέθηκαν να είναι πολέμιοι του Στέλιου Γούναρη το προέδρου της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις του Νίκου Κοντονή ήταν το ατυχές συμβάν στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ζακύνθου και η λεκτική επίθεση που δέχθηκε. Οι σταγόνες όμως που γέμισαν το ποτήρι ήταν οι διαρκείς αντιπαραθέσεις και οι κόντρες Βετεράνων με τον φίλο του και πρόεδρο του ΑΠΣ Ζάκυνθος Στέλιο Γούναρη.

Έτσι λοιπόν ο Νίκος Κοντονής, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που επί σειρά αιτών (22) φόρεσε την φανέλα του ΑΠΣ Ζάκυνθος τιμώντας την αλλά σπουδαίος παράγοντας για μια 10ετία αποστασιοποιείται πλέον από τα δρώμενα του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Αυτό σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα για τον Σύλλογο αφού η προσωπικότητα και το κύρος του Νίκου Κοντονή προσέδιδαν στον Σύλλογο μεγαλύτερη βαρύτητα. Είναι κρίμα όμως ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην κυανοκίτρινη ομάδα να αποχωρεί από τον Σύλλογο με πικρία για τις κόντρες που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με την ανακοίνωση μου αυτή, θέλω να ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Σωματείο των Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος που ήμουν ένα από τα ιδρυτικά του μέλη, διότι διαφωνώ με τον τρόπο λειτουργίας ορισμένων μελών του τωρινού συμβουλίου και την συμπεριφορά τους προς το πρόσωπο μου.

Με εκτίμηση Νίκος Κοντονής

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.