Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκανε ο προπονητής του ΑΟ Τσιλιβή Πατρικ Ενγκεμά ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς αλλά φάνηκε προσγειωμένος αφού όπως είπε η νίκη είναι μεγάλη όπως επίσης και το αβαντάζ αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα.

Αναλυτικά

Μπορούμε να πούμε ότι κάναμε την μισή δουλειά με τη νίκη αυτή αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, υπάρχουν και αλλά σημαντικά παιχνίδια και στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Δεν πρέπει να λέμε ότι επειδή κερδίσαμε πήραμε το πρωτάθλημα.

Έχουμε πάρει ένα αβαντάζ που είναι πολύ μεγάλο και για αυτό τον λόγο είμαστε χαρούμενοι. Στο β΄ μέρος εκεί που χάσαμε αρκετές ευκαιρίες φοβηθήκαμε το ματς καθώς στο ποδόσφαιρο όταν χάνεις ευκαιρίες ενδεχομένως να δεχτείς γκολ και η αλήθεια είναι ότι σφυγμοί μας ανέβηκαν εκείνη την στιγμή. Έχουμε έμπειρους παίκτες και αυτό φάνηκε στο ματς. Παράδειγμα ότι ο Λιβέρης αγωνιζόταν για αρκετό διάστημα τραυματίας, αλλά με το μυαλό του και την εμπειρία του κρατήθηκε και έβγαλε και τα 90 λεπτά. Σε κανονικές συνθήκες έπρεπε να είχε γίνει αλλαγή. εκεί πιστεύω ότι κρίθηκε το ματς στην εμπειρία και το πάθος που δείξαμε.

Η αλήθεια είναι ότι στο Α΄ μέρος και τα δύο γκολ που πετύχαμε μα βοήθησε ο αέρας που ήταν υπέρ μας. Ιδιαίτερα στο πρώτο γκολ. Για την διαιτησία θα ήθελα να πω ότι θα πρέπει να είναι και ψυχολόγοι γιατί πιστεύω ότι η κόκκινη κάρτα του Μαλαφούρη (2η κίτρινη) δεν πιστεύω ότι κάνει αντιποδόσφαιρο, είναι μια κόντρα μεταξύ τους και ξέροντας ο διαιτητής ότι έχει κάρτα δεν έπρεπε να του βγάλει και 2η και  εκεί χάλασε η ισορροπία. Δεν με αρέσει να σχολιάζω τις αποφάσεις των διαιτητών αλλά έχουμε ένταση στο ματς, ήμαστε άνθρωποι με συναισθήματα. Δεν τα βάζω με τον διαιτητή, άνθρωπος είναι έτσι το είδε εκείνη την στιγμή, σχετικά τα πήγανε καλά. Μετά όμως στο μυαλό έχει ότι πρέπει να κάνει ισορροπία στο ματς να βγάλει κόκκινη κάρτα και στην άλλη ομάδα και τα πράγματα μπερδεύτηκαν εκείνη στην στιγμή!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.