Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας της Ζακύνθου για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανηλειακό στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού (16.00)

Πολύ πιθανόν να έχει αίσιο τέλος η περίπτωση του Νιγηριανού Σεούντ Άμος και να βγει σήμερα το δελτίο του  από την ΕΠΟ. Πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Σέρβος Λούκα Βουτσίτσεβιτς.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας της Ζακύνθου στο Δημοτικό στάδιο. το απόγευμα της Πέμπτης οι κυανοκίτρινοι προπονήθηκαν εντατικά σε κομμάτια τακτικής.   Ο τεχνικός της ομάδας Μάρκος Στεφανίδης προσπαθεί να περάσει στους παίκτες την δική του φιλοσοφία και αυτό σίγουρα απαιτεί αρκετό χρόνο! Ο οποίος όμως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει καθώς ο Σύλλογος έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από πάρα πολύ δύσκολους αγώνες. Αρχής γενομένης της Κυριακής με την ομάδα του Πύργου!

Το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί από τον νέο τεχνικό είναι να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να δέσουν μεταξύ τους και να αποκτήσουν μια σωστή χημεία και τηρουμένων των αναλογιών να φανούν ανταγωνιστικοί στους επόμενους αγώνες. Σίγουρα στο μυαλό όλων είναι η ενίσχυση που πρέπει να γίνει σε καίριες θέσεις έτσι ώστε να ανεβάσει αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα. Η προπόνηση της πέμπτης ήταν δυνατή και κράτησε για αρκετή ώρα με τον κο Στεφανίδη να δουλεύει τόσο στην ανασταλτική λειτουργία όσο και στην δημιουργία παιχνιδιού. Τραυματισμοί ή τιμωρίες δεν υπάρχουν. Η προετοιμασία των κυανοκίτρινων θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 13/10 στις 16.00 στο Δημοτικό στάδιο του νησιού.

Η ομάδα της Ζακύνθου θέλει τη νίκη για  για να μπορέσει να ανέβει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας άλλα και για  να κερδίσει χρόνο αφού η προετοιμασία που έγινε ήταν ελλιπής και σίγουρα χρειάζεται ακόμη πάρα πολύ δουλειά.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι πολύ πιθανόν ο νιγηριανός επιθετικός Σεούντ Άμος να μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή καθώς θα ξεπεραστεί το πρόβλημα με το δελτίο του. Ίσως σήμερα η επιτροπή της ΕΠΟ να δώσει το πράσινο φως για να αγωνιστεί ο παίκτης! Η περίπτωση όμως του Σέρβου είναι πολύπλοκη και θα είναι πολύ δύσκολο να εκδοθεί το δελτίο του αυτή την εβδομάδα!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση