Ξεκάθαρος και απόλυτος ήταν ο Σταύρος Κοντονής με δηλώσεις του στον σπορ fm  94,6 για όσα βγάζουν προς τα έξω Αθηναϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που μιλούν και γράφουν για επεισόδια στη Ζάκυνθο που σχετίζονται με τις εκλογές στη τοπική ΕΠΣ τις οποίες κέρδισε ο γιατρός Λεωνίδας Μαλιούφας.

Ο Σταύρος Κοντονής βουλευτής Ζακύνθου τόνισε πως μόλις έγιναν οι καταγγελίες επικοινώνησε προσωπικά ο ίδιος με την Αστυνομία του νησιού και πηρέ διαβεβαίωση πως δεν συνέβη τίποτα στις εκλογές της τοπικής ΕΠΣ και πως κάποια επεισόδια που έγιναν στο νησί δεν είχαν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Επίσης πρόσθεσε με νόημα πως οι καταγγελίες θα έπρεπε να είχαν γίνει πριν τις εκλογές και όχι μετά, συν τοις άλλοις ο Κοντονής τόνισε πως αν γίνουν καταγγελίες θα πρέπει να εξεταστούν.

Ακούστε από το 23.50 έως το 25.55

-τις αναφορές περί συμπλοκής μπράβων στη Ζάκυνθο, στο περιθώριο των εκλογών της ΕΠΣ Ζακύνθου: «Επικοινώνησα με τον αστυνομικό διευθυντή της Ζακύνθου για το αν υπάρχει εμπλοκή ανθρώπων στο χώρο του ποδοσφαίρου και μου είπε ότι δεν έχει σχέση».

-τις καταγγελίες για μεθοδεύσεις στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου: «Αν κατατεθούν επισήμως αυτές οι καταγγελίες πρέπει να εξεταστούν, για να αποδειχτεί αν υπάρχουν αξιόπoινες πράξεις. Καλό είναι αυτές οι καταγγελίες να γίνονται εν τη γενέσει αυτών των καταστάσεων κι όχι εκ των υστέρων».

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.