Με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής, η Ζάκυνθος πραγματοποιεί την πρώτη της Γενική Συνέλευση στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Ζακύνθου την Κυριακή 30/6 και ώρα 11 το πρωί. Είναι η πρώτη συνάντηση των φίλων της ομάδας από την στιγμή που ο ΑΠΣ Ζάκυνθος δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η Γενική συνέλευση του ΑΠΣ Ζάκυνθος, σηματοδοτεί μια νέα αρχή που θέλει να κάνει η διοίκηση του Συλλόγου. Μια αρχή που θα αλλάξει  τα αρνητικά και θα φέρει ένα διαφορετικό αέρα στην δυναμική του ταλαιπωρημένου τα τελευταία χρόνια συλλόγου. Θα ήταν διαφορετική η κατάσταση εάν η ομάδα ήταν  στις Εθνικές κατηγορίες, όμως οι κυανοκίτρινοι από κάπου πλέον πρέπει να αρχίσουν. Και η συνέλευση της Κυριακής είναι μια καλή ευκαιρία να ειπωθούν όλα όσα δεν ειπώθηκαν και να μπει το νερό στο αυλάκι.

Η προσθήκη του Διονύσιου Κορωνίου προσδίδει μια δυναμική και φέρνει αέρα αισιοδοξίας στον Σύλλογο και μαζί με την εμπειρία του Στέλιου Γούναρη δίνουν την σιγουριά ότι κάτι καλό μπορεί να συμβεί. Όμως και η ίδια η διοίκηση θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της να διορθώσει κα κακώς κείμενα και να βγάλει την ομάδα από την εσωστρέφεια την οποία η ίδια την έβαλε. Με τις συνθήκες να είναι μεταβλητές καθώς κανείς ακόμα δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα παίξει η Ζάκυνθος οι κυανοκίτρινοι φίλοι καλούνται να βοηθήσουν τον Σύλλογο στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Η διοίκηση ξεκινά με το δεδομένο ότι η ομάδα θα βρίσκεται στις τοπικές κατηγορίες εκεί βρίσκεται αυτή την στιγμή άσχετα με τις (θετικές) εξελίξεις στην ΕΠΟ.  Και με αυτή την βάση θα ξεκινήσει η οποία κουβέντα και να γίνει. Η πρώτη Γενική Συνέλευση θα είναι απολογιστική αλλά και θα ακουστούν προτάσεις που θα αφορούν το μέλλον της ομάδας. Η δεύτερη Συνέλευση θα γίνει μια εβδομάδα μετά τις εκλογές και μέσα από αυτήν θα βγει το νέο διοικητικό Συμβούλιο που θα τρέξει τον Σύλλογο σε όποια κατηγορία αγωνιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.