Στο ίδιο μέρος το γνωστό! Στο ξενοδοχείο Ζάντε Πάρκ για 2η συνεχόμενη χρονιά η ΕΠΣ Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει την κλήρωση των πρωταθλημάτων της και του κυπέλλου για την περίοδο 2017/2018. Η φετινή κλήρωση έχει μια ιδιαιτερότητα και αυτή ακούσει στο όνομα Λεωνίδας Μαλιούφας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης έχει αναβαθμιστεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία αφού είναι Πρόεδρο της Επιτροπής Έλεγχου και διαφάνειας και αποτελεί πλέον ένα από τα πιο έμπιστα πρόσωπα του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου! Με αυτόν τον τρόπο η ΕΠΣ Ζακύνθου έχει ισχυροποιηθεί στα εν Αθήναις γραφεία και για αυτό η κλήρωση θα έχει κάτι το διαφορετικό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ίσως υπάρξει σημαντική παρουσία από Αθήνα αλλά αυτό μέχρι χθες το βράδυ δεν ήταν σίγουρο από πλευράς ΕΠΣ. Η κλήρωση θα αρχίσει στις 8 η ώρα το απόγευμα και σε αυτή θα είναι προσκεκλημένοι εκπρόσωποι Σωματείων, διαιτητές, παρατηρητές, δημοσιογράφοι αλλά και οι αρχές του τόπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ζακύνθου

Από  την Επιτροπή Πρωταθλήματος  και Κυπέλλου  της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου ανακοινώθηκε  ότι την  ΤΕΤΑΡΤΗ  06/09/2017  και  ώρα  20.00  στό  Ξενοδοχείο  – ΖΑΝΤΕ  PARK – στήν περιοχή  Λαγανά, θα  πραγματοποιηθούν οι  κληρώσεις  των  Πρωταθλημάτων Α΄-  Β΄Κατηγορίας  και  Κυπέλλου  ποδοσφαιρικής περιόδου 2017 – 2018 .

Καλούνται  οι εκπρόσωποι των σωματείων , οι Διαιτητές, τα Μ.Μ.Ε. Παρατηρητές και  οι Αρχές του Νησιού να παρευρίσκονται  στήν  εκδήλωση  αυτή.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση