Την ερχόμενη Τρίτη (27/9) και ώρα 16.00 θα συνεδριάσει το τακτικό Διαιτητικό δικαστήριο για δύο υποθέσεις. Η πρώτη αφορά τη Ζάκυνθο και την προσφυγή που έκανε κατά της ΠΑΕ Πανελευσινιακός και του Σπύρου Δημόπουλου και της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που απέρριψε το αίτημα των νησιωτών για επανεξέταση της υπόθεσης της Καταγγελίας Ελευσίνας-Δημόπουλου.

Μπορεί κάποιοι να βιάστηκαν να πουν ότι η υπόθεση αυτή έχει κλείσει αλλά όπως όλα δείχνουν έχει ακόμη δρόμο να διανύσει… Η Ζάκυνθος θα πορευτεί σε αυτήν την υπόθεση με το πόρισμα καταπέλτης της Επιτροπής Δεοντολογίας που μέσα σε έναν ογκωδέστατο φάκελο είχε υποβιβάσει τον Πανελευσινιακό.

Οι δύο αντίπαλες ομάδες θα ξανασυναντηθούν στο Διαιτητικό έτσι και αλλιώς και στην υπόθεση της καταγγελίας της Ζακύνθου για την παράνομη σύνθεση του μετοχικού των “σταχυοφόρων… νεότερα δηλαδή από το δικαστικό μέτωπο θα υπάρξουν την ερχόμενη Τρίτη.

Τέλος με αργούς ρυθμούς κινείται η επιτροπή της ΕΕΑ αφού μέχρι στιγμής και παρά το αίτημα της Ζακύνθου δεν έχει διαβιβάσει την αποφάση της για την υπόθεση του μετοχολογίου της Ελευσίνας στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο.

Την ερχόμενη Τρίτη το Διαιτητικό Δικαστήριο θα αποφασίσει εάν θα γίνουν εκλογές στην ημερομηνία που έχει αποφασίσει η ΕΠΟ (26/10) καθώς 6 Ενώσεις κατέθεσαν προσφυγή και ζητούν να ακυρωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών

 

Αναλυτικά οι δύο υποθέσεις που θα εκδικαστούν από το Διαιτητικό Δικαστηρίο την ερχόμενη Τρίτη:

«1.Έφεση-προσφυγή της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΣ, κατά 1) της <<ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ>>, 2) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ και κατά της υπ’ αρ. 91/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

2.Προσφυγή-αίτηση των: 1.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, 3.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, 4.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, 5.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΑΜΟΥ, 6.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Κατά 1) της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, 2) Των από 12/9/2016  αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με τις οποίες: α. Εγκρίθηκε ο Κώδικας Αρχαιρεσιών της ΕΠΟ, β. Συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου και γ. Συνεκλήθη η Ειδική Εκλογική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ για την εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τακτικών και αναπληρωματικών μελών Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, 3) Της από 12/9/2016 με αριθμό πρωτ. 27317/2016 πρόσκλησης της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που απεστάλη προς τις Ενώσεις-Μέλη της Ε.Π.Ο., καθώς και του από 13/9/2016 με αριθμ. πρωτ. 27504/2016 ενημερωτικού σημειώματος προς όλες τις Ενώσεις-Μέλη της Ε.Π.Ο., 4) Κάθε άλλης συναφούς πράξης ή απόφασης της Ε.Π.Ο. που συνδέεται με τις παραπάνω πράξεις και αποφάσεις της».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.