Πέντε ημέρες πέρασαν από την ξαφνική πυρκαγιά η οποία ξέσπασε μεταξύ του πίσω μέρους του Δημοτικού σταδίου και του κοιμητηρίου της πόλης, την ώρα της αναμέτρησης ντέρμπι ανάμεσα στη Ζάκυνθο και το Καταστάρι (φωτό εξωφύλλου), για να έχουμε ξανά το ίδιο και ακόμη πιο σοβαρό περιστατικό το βράδυ της Παρασκευής!

Συγκεκριμένα υπήρξε και νέα εστία πυρκαγιάς και μάλιστα ακόμη μεγαλύτερης έκτασης σε σχέση με την περασμένη Κυριακή, η οποία έκαψε αρκετά πεύκα στο μικρό δασάκι ακριβώς πίσω απ’ το βοηθητικό γηπεδάκι που  βλέπει προς την πόλη της Ζακύνθου.

Ευτυχώς η παρέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι αποτράπηκαν τα χειρότερα. Είναι απορίας άξιο πάντως, για ποιο λόγο μέσα σε μια εβδομάδα κάποιος ή κάποιοι προέβησαν στην ενέργεια αυτή. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Όλα αυτά βεβαίως, σε μια περίοδο που έχουν ειπωθεί και ακουστεί πολλά, για το αν το στάδιο θα παραμείνει ανοιχτό πριν ξεκινήσουν τα έργα για την τοποθέτηση κουλουάρ περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Ζακύνθου είχε αποστείλει χαρτί στον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Βασιλειάδη, έτσι ώστε να παραμείνει ανοιχτό το γήπεδο μέχρι το τέλος των μπαράζ της Α’ Κατηγορίας.

H φωτιά μπήκε πίσω από το τέρμα του βοηθητικού

Καπάκι πεσμένο από το έναν πυλώνα ηλεκτροφωτισμού

Ζημιά στο πυλώνα που λείπει το καπάκι

Σκισμένοι σάκοι με καουτσούκ

Σκισμένοι σάκοι από την άλλη πλευρά

Η εικόνα μιλά από μόνη της…

Η παραβίαση της κεντρικής πόρτας…

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση