Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης η ομάδα της Ζακύνθου μέσα από το νέο διοικητικό Συμβούλιο που ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες. Η ανακοίνωση υπογράφεται από την Πρόεδρο Ροδούλα Σπινθάκη και αφορά τον ποδοσφαιριστή του Συλλόγου Λουϊ Μπεσού.

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στο νησί έκανε μια προπόνηση και αποχώρησε την ίδια ημέρα για την Αθήνα εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα της πρωτεύουσας. Στο νησί όμως φουντώνει η φημολογία ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει με ομάδα της Α΄ κατηγορίας του τοπικού. Για αυτό τον λόγο η διοίκηση των κυανοκίτρινων με αυτή την ανακοίνωση ξεκαθαρίζει τα πράγματα και λέει ότι θα σεβαστεί μόνο την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί σε ομάδα των Αθηνών. Αφήνοντας υπονοούμενο ότι οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση σε ανταγωνιστική ομάδα ή ομάδα του τοπικού δε θα μπει στο τραπέζι των συζητήσεων.

Ανακοίνωση Ζακύνθου:

Λαμβάνοντας γνώση την παραφιλολογία των τελευταίων ημερών περί συζήτησης της διοίκησης της ομάδας για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Λουϊ Μπεσού ενημερώνουμε ότι ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Συλλόγου μας. Οποιαδήποτε  διαφοροποίηση της απόφασης της διοίκησης θα συζητηθεί μετά την έλευση του προπονητή και την ολοκλήρωση του ρόστερ, σεβόμενοι πάντα την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί σε ομάδα της Αθήνας όπου και κατοικεί.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Ροδούλα Σπινθάκη

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση