Στις 17 Σεπτεμβρίου η κλήρωση του πρωταθλήματος με την έναρξη να πηγαίνει για τις αρχές του Οκτώβρη, κάτι που βολεύει την ομάδα της Ζακύνθου.

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η ομάδα της Ζακύνθου καθώς στο αγωνιστικό μέρος υπάρχουν και αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις!

Σήμερα ξεκαθαρίζει πότε θα βρίσκεται στο νησί ο νέος τεχνικός Φώτης Θανέλλας ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Στέλιο Γούναρη

Ετοιμάζει βαλίτσες για το νησί ο αριστερός ακραίος αμυντικός Νίκος Τριανταφυλλίδης καθώς ο παίκτης συμφώνησε να ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας.

Καταιγισμός ειδήσεων πλέον για την ομάδα της Ζακύνθου. εκεί που την περασμένη εβδομάδα δεν κινείτο ούτε φύλλο, τώρα έχει πιάσει ένα βοριαδάκι και οι ειδήσεις διαδέχονται η μία την άλλη! Σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής και διοργανώτρια υπάρχουν εξελίξεις και είναι θετικές καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου, κάτι που δείχνει ότι η έναρξη θα μετατεθεί για άλλη μια εβδομάδα δηλαδή για τις αρχές του Οκτώβρη!

Μια εξέλιξη που χαροποιεί την ομάδα της Ζακύνθου καθώς η ομάδα του Ιονίου δεν έχει αρχίσει ακόμη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αν συμβεί αυτό, τότε ο νέος τεχνικός θα μπορέσει να δουλέψει με λιγότερο άγχος για να μοντάρει την ομάδα. Στα εν΄ Ζακύνθω θέματα τώρα στο στρατόπεδο της Ζακύνθου υπάρχουν εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς παίκτες πάνε και έρχονται!

H διοίκηση της ομάδας ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Νίκο Τριανταφυλλίδη ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για να έρθει στο νησί. Ο ακραίος αριστερός αμυντικός πέρυσι από το δεύτερο μισό και μετά ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Οι επαφές του Στέλιου Γούναρη με παίκτες συνεχίζονται και στο νησί αναμένονται τις επόμενες αρκετοί παίκτες με το όνομα του Σέρβου ακραίου επιθετικού Ιβάν Γέσιτς να βρίσκεται ψηλά στην λίστα αλλά να είναι  ακόμη πολύ νωρίς να πούμε κάτι περισσότερο.

Από εκεί και πέρα η Ζάκυνθος θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ενός καλού τερματοφύλακα αλλά και για την απόκτηση στόπερ ακραίων επιθετικών αλλά και ενός σεντερ φορ σε περίπτωση που η περίπτωση του Μπεσού «ναυαγήσει» οριστικά. Από την εγχώρια αγορά τα μόνα ονόματα του ακούγονται είναι του Ηλία Τσιριγώτη και του Νίκου Κακολύρη μόνο που στην 2η περίπτωση δεν έχει γίνει καμιά επαφή με τον παίκτη.

Χθες οι παίκτες έκαναν διπλή προπόνηση. Το πρωί στο Μαχαιράδο και το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο υπό τις οδηγίες του Νίκου Ορφανίδη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι χθες αποδεσμεύτηκαν και πήραν την ελευθέρας τους ο Χρήστος Φυτόπουλος και ο Χρήστος Μαλισόβας που πλέον μπορούν να διαπραγματευτούν με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας τους ενώ οι Βασίλης Μπιάζης, Χάρης Μαλλιάς και Ιμπραήμ Σόρα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται σε ομάδες του τοπικού

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση