Απάντηση στα όσα ανέφερε στην ανακοίνωση του ο ποδοσφαιριστής του Τσιλιβή Σάκης Γεωργίου έστειλε ο ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου Ζαουάντ Ζαίρί ο οποίος κατηγορεί ευθέως τον παίκτη του Τσιλιβή ότι λέει ψέματα για την επίμαχη φάση

Αναλυτικά η δήλωση του Ζαϊρί

Μου μετέφεραν τις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του ΑΟ Τσιλιβή Σάκης Γεωργίου…  Επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο είναι η πρώτη φορά όπου αντιμετώπισα τέτοια κατάσταση και πραγματικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ… Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης του Τσιλιβή Γεωργίου δεν λέει την πραγματικότητα  αλλά προσπαθεί να καλυφτεί πίσω από ένα πολύ μεγάλο ψέμα!!!   Στην αρχή της φάσης ήταν πάρα πολύ προκλητικός και όταν με έσπρωξε με τα χεριά του, γύρισα για να τον ηρεμήσω, πιάνοντας τα χέρια του αλλά αυτός εκείνη την στιγμή έκανε θέατρο και έπεσε κάτω σαν να τον πυροβόλησαν!

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πριν από αυτή την φάση συνέχεια ζητούσε από τον διαιτητή να μου δείξει κάρτα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Μετά την φασαρία το είδα στενοχωρημένο και να κλαίει, επειδή είμαι ευγενής του ζήτησα συγγνώμη όχι για την συγκεκριμένη φάση που έφταιγε αλλά για την μετέπειτα γενική κατάσταση που είχε δημιουργηθεί και στην οποία είχε περιέλθει. Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν έδειξε τον ίδιο ζήλο και πάθος στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την δική μου ομάδα. 

Ζαουάντ Ζαϊρί

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση