Με μια πολυπληθή αποστολή συμμετείχε ο Απολλοφάνους Φιλόξενος στο κύπελλο Έγχρωμων  και μαύρων ζωνών στο Μαυρομάτι Βοιωτίας. Η ζακυνθινή σχολή πολεμικών τεχνών του δάσκαλου Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, για άλλη μια φορά σάρωσε τα μετάλλια καθώς επέστρεψε στο νησί με 11 χρυσά, κάτι που δείχνει τι υψηλό επίπεδο της σχολής.     

Ο προπονητής του Απολλοφάνους Φιλόξενου Δημήτρης Παναγιωτόπουλος σε ανάρτηση του αναφέρθηκε στη διοργάνωση και στην παρουσία των αθλητών που όπως τόνισε όλοι πήραν μετάλλιο.

«Τέλος και του κυπέλλου εγχρώμων κ μαύρων ζωνών που έγινε στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας ήταν μια καλή προπόνηση που με βοήθησε να βγάλω αρκετά και χρήσιμα συμπεράσματα για όλους τους αθλητές τα οποία θα αξιοποιήσουμε για να βελτιωθούμε στο μέλλον. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι κερδίσαμε 11 χρυσά σύμφωνα με την επίσημη λίστα τις ομοσπονδίας. Γενικά όλοι οι αθλητές πήραν μετάλλιο. Αρκετοί μικροί αθλητές συμμετείχαν για πρώτη φορά, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους , χωρίς καν να έχουν συμπληρώσει ούτε χρόνο προπόνησης στον σύλλογο μας και θριάμβευσαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς συνοδούς για την βοήθεια και την δύναμη που δίνουν στα παιδιά τους. 1992-2022. 30 χρόνια και συνεχίζουμε. Ο σύλλογος μας έχει ένδοξο παρελθόν , παρόν και μέλλον».

H συγκεκριμένη σχολή, όλα αυτά τα χρόνια είναι “πηγή” νέων αθλητών με τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο να είναι ο άνθρωπος εκείνος που έχει διαμορφώσει ένα άλλο επίπεδο στον χώρο των πολεμικών τεχνών στη Ζάκυνθο.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.