Ο αθλητικός σύλλογος “Acro Academy” για πρώτη φορά έλαβε μέρος σε αγώνες  ακροβατικής γυμναστικής, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο Λαύριο Αττικής την Κυριακή 14 Νοεμβρίου. Εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση έκαναν και οι 14 αθλήτριες, υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας τους Ελπίδας Καρλαύτη, καθώς επέστρεψαν με 6 ασημένια μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα η Γεωργία Βυθούλκα και η Βαλεντίνα Χυσεσάνι κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο πρόγραμμα ισορροπίας, στο δυναμικό αλλά και στο σύνθετο!

Η θεοδώρα Βάδεν, η Μαγδαλινή Παπακωνσταντίνου-Πέττα και η Τσουκαλά Ισμήνη κατέκτησαν την Τετάρτη θέση και στο πρόγραμμα ισορροπίας και στο δυναμικό!

Η Ελιάννα Σπαθάρου, Αναστασία Στεριώτη και Κατερίνα Τουρίκη πήραν την Πέμπτη θέση στο πρόγραμμα ισορροπίας.

Η Δανάη Πατρινού η Θάνια Κουτσαμπάση και η Μάντυ Καπνίση πήραν την Τετάρτη  θέση στο σύνθετο.

Η Εύα Τσουκαλά η Δήμητρα Κλάδη και η Ελεάννα Λάππου κατέκτησαν την Πέμπτη θέση στο σύνθετο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλες οι αθλήτριες γιατί μετά από τόσο καιρό αποχής από τις προπονήσεις λόγω covid ήταν εξαιρετικά δύσκολο και χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια τόσο για τη συμμετοχή όσο και για τις καλές επιδόσεις που είχαν!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.