Μετά από αρκετές συζητήσεις αλλά και γενικές (άκαρπες) συνελεύσεις, Ο ΑΟ Τσιλιβή αρχίζει και έχει ξανά “σφυγμό” και πιθανόν να βρει το νέο του “βηματισμό” στο τοπικό ποδόσφαιρο. Η αποχώρηση του προέδρου Νίκου Παπαναγιώτου (φωτο) από το “τιμόνι” της διοικητικής ηγεσίας είναι δεδομένη. Ο τέως πλέον πρόεδρος, έφυγε από τον σύλλογο με ψηλά το κεφάλι έχοντας επιτελέσει στο ακέραιο τα καθήκοντα του και έχοντας αφήσει μια βαριά παρακαταθήκη καθώς στα δύο χρόνια που διετέλεσε σαν πρόεδρος είχε πάρει ένα πρωτάθλημα και πέρυσι οδήγησε την ομάδα στα μπαράζ του πρωταθλήματος, επίσης,  ήταν άλλα 2 χρόνια μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

“Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ” γνωρίζουν ότι η “αλλαγή σκυτάλης” έγινε, διότι ο κος Παπαναγιώτου εμφανώς δυσαρεστημένος από την απαξίωση που ελάμβανε η ομάδα, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, αφού ο ίδιος δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τρέξει μόνος του τον σύλλογο, αντί αυτού βίωνε καθημερινά τα προβλήματα που ήταν φορτωμένα στην δική του πλάτη.

Η αποχώρηση του έγινε με βελούδινο τρόπο και αυτό γιατί, όλοι στον Πλάνο κατάλαβαν ότι όπως κύριος μπήκε, κύριος αποχώρησε έχοντας κερδίσει τον σεβασμό όλων. Επόμενος σταθμός του κου Παπαναγιώτου είναι η ΕΠΣ Ζακύνθου που μέσω αυτής μπορεί να βοηθήσει τον ζακυνθινό ποδόσφαιρο που τόσο αγαπά.

Ο νέος πρόεδρος ο Διονύσιος Στραβοπόδης είναι ένας παλιός παράγοντας του ΑΟ Τσιλιβή. Αγαπά την ομάδα, είναι δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια και μένει να αποδειχτεί ότι μπορεί να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή στην 2η μεγαλύτερη ομάδα του νησιού που έχει βαριά φανέλα όπως και πολλές υποχρεώσεις απέναντι στο ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Μένει λοιπόν να δούμε την επόμενη ημέρα στον σύλλογο και που θα μπει ο πήχης για τη νέα χρονιά. Μένει επίσης να δούμε αν οι επιχειρηματίες του Τσιλιβή θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια που θα γίνει φέτος.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια οργανωτική επιτροπή που θα τρέχει παράλληλα τον ΑΟ Τσιλιβή και τον Αστέρα Πλάνου  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ

Ζάκυνθος, [30/8/2023]

Ο Αθλητικός Όμιλος Τσιλιβί επιθυμεί να ανακοινώσει τις ακόλουθες αποφάσεις που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη σύγκλησή του:

1. Αλλαγή Προέδρου: Κατόπιν σοβαρής σκέψης και διεξοδικής συζήτησης, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την αλλαγή του Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Τσιλιβί. Ο κ. Παπαναγιώτου Νικόλαος  παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του, και εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την αφοσίωση και το έργο που προσέφερε κατά τη διάρκεια της θητείας του. Καθήκοντα νέου προέδρου θα διατελέσει ο κ. Στραβοπόδης Διονύσιος

Η διαδικασία αλλαγής προέδρου επέρχεται διότι ο κ. Παπαναγιώτου Νικόλαος θα υποβάλλει υποψηφιότητα εκ μέρους του Αθλητικού Ομίλου Τσιλιβί για τη θέση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Ζακύνθου.

2. Νέα Οργανωτική Επιτροπή μαζί με το υπάρχον Δ.Σ θα διασφαλίσει τη ομαλή μετάβαση και λειτουργία του Αθλητικού Ομίλου Τσιλιβί κατά τη διάρκεια της περιόδου μέχρι τη νέα εκλογή του διοικητικού συμβουλίου.

Η επιτροπή αυτή έχει ως στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των αθλητικών δραστηριοτήτων της ομάδας αυτής του ΑΟ Τσιλιβί, του Αστέρα Πλάνου καθώς και των ακαδημιών της.

Επιπροσθέτως έχει ως στόχο τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των αθλητικών εγκαταστάσεων και την εκτέλεση των καθηκόντων του Ομίλου μέχρι την επόμενη εκλογή.

Η σύνθεση της νέας Οργανωτικής Επιτροπής είναι η εξής:

1.Μαυρίας Κωνσταντίνος

2.Γιακουμέλος Αντώνιος

3.Μαυρίας Ιωάννης

4.Γιακουμέλος Νίκος

5.Μαμφρέδας Σπυρίδων

6.Αβούρης Ιωάννης

7.Μαμφρέδας Δημήτριος

8.Γιακουμέλος Αδαμάντιος

9.Γιακουμέλος Αλέξανδρος

10.Γιακουμέλος Τιμόθεος

11. Στραβοπόδης Νικόλαος

Ο Αθλητικός Όμιλος Τσιλιβί είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την παράδοση του στον αθλητισμό και την κοινότητα, με την υποστήριξη των μελών του και τη δέσμευση για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.