Το πρωί της Πέμπτης τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου στην Μπόχαλη υποδέχτηκαν τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του ΑΟΚ. Μια επίσκεψη που έδωσε διαφορετικό χρώμα και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο στους μαθητές και τις μαθήτριες, όσο και στην αποστολή της ομάδας.

Ο τεχνικός του ΑΟΚ Δημήτρης Νόλης και οι ποδοσφαιριστές Ραφαήλ Πέττας, Κώστας Τηλιόπουλος και Νίκος Κουρέλλας για μια ώρα περίπου, έγιναν ένα με τα παιδιά, έπαιξαν στον προαύλιο χώρο ποδόσφαιρο και μετά, εντός της αιθούσης οι ποδοσφαιριστές δέχτηκαν ερωτήσεις από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου. ήταν τόσο όμορφο το κλίμα που τα παιδιά έμειναν ευχαριστημένα όπως επίσης και οι εκπαιδευτικοί από τις όμορφες αυτές στιγμές.

Η πιο όμορφη στιγμή ήταν όταν μια μαθήτρια ως ένδειξη αγάπης δώρισε στους παίκτες και τον προπονητή χειροποίητες καρδούλες. Μια κίνηση που συγκίνησε τους πάντες στην αίθουσα.

Η προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά οι εκπαιδευτικοί σε συνεργασία με τα ίδια τα παιδιά δείχνει το υψηλό επίπεδο που λειτουργεί το συγκεκριμένο σχολείο. Μια επίσκεψη που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας. 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.