Τελικά τα κατάφεραν! Και τα κατάφεραν κάτω από αντίξοες συνθήκες! Ο λόγος για τους δυο ζακυνθινούς διαιτητές Διονύσιο Πλέσσα και Γιώργο Μπάστα.

Η παρουσία τους την τελευταία στιγμή στο τεστ της FIFA που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο του Σχηματαρίου “Ε Δεπάστας” την περασμένη Παρασκευή κρίθηκε άκρως πετυχημένη. Έτσι λοιπόν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και θερμοκρασίες υψηλές για την εποχή, κατάφεραν να πάρουν καλούς χρόνους και να περάσουν το τεστ της FIFA.

Αυτό αυτόματα τους δίνει την δυνατότητα να ανεβάσουν επίπεδο να  διαιτητεύσουν πλέον σε Εθνικές κατηγορίες (Γ΄ Δ΄ Εθνική). Έτσι με αυτόν τον τρόπο η ΕΠΣ Ζάκυνθου απέκτησε μεγαλύτερη πλέον δύναμη στους διαιτητές της ΕΠΟ μετρώντας συνολικά 4 τον αριθμό.

Πρόκειται για τον Κώστα Ψάρρη βοηθό στην Σούπερ Λίγκα, Τον Άγγελο Αδαμόπουλο διαιτητή στην Γ΄ Εθνική και τους Διονύσιο Πλέσσα βοηθό στη Γ΄ Εθνική και Γιώργο Μπάστα βοηθό στην Γ΄-Δ΄ Εθνική.

Στο Σχηματάρι φυσικά δεν ήταν μόνοι τους, εκεί τους ακολούθησαν δύο φίλοι τους ο Δημήτρης Κωστάκης και Αντώνης Πυλαρινός που με την εμπειρία τους βοήθησαν να πετύχουν τον μεγάλο στόχο που είχαν θέσει. Οι δύο τους ευχαρίστησαν τους δύο διαιτητές για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Διονύσης Πλέσσας

Τεράστιο ευχαριστώ σε όλους που πίστεψαν σε εμάς και μας βοήθησαν και με το παραπάνω.. και ειδικά στο Αντώνη το Πυλαρινό και το Δημήτρη το Κωστάκη για τη βοήθεια και τη στήριξη τους..!!!

Γιώργος Μπάστας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που με πίστεψαν Τον αδελφό μου Δημήτρη Κωστάκη και ιδιαίτερα στον Κ. Αντώνη Πυλαρινο που με βοήθησε όλο το διάστημα τις προετοιμασίας.!!!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.