Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πανελλήνιος αγώνας Τοξοβολίας ανοιχτού χώρου, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, με την συμμετοχή 127 αθλητών-τριών από 31 Σωματεία όλης της χώρας.

Το τμήμα Τοξοβολίας της Λέσχης “ΓΕΡΑΝΟΣ”, μετά τις επιτυχίες του στον αγώνα κλειστού χώρου στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε με πέντε αθλητές-τριές, αποκομίζοντας καινούριες εμπειρίες, διακρίσεις και μετάλλια. Συγκεκριμένα στην κατηγορία Σύνθετου (Compound) Τόξου Γυναικών Β’, σε απόσταση 50 m., οι αθλήτριες Αλίκη Παππά και Αικατερίνη Ξένου κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, κερδίζοντας το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε Πανελλήνιους αγώνες Τοξοβολίας, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη διάκρισή τους.

Στην κατηγορία Σύνθετου (Compound) Τόξου Ανδρών Β΄, σε απόσταση 50 m., ο Ιωάννης Παυλίδης κατέλαβε την τέταρτη θέση, επιτυγχάνοντας επίδοση που του δίνει το εισιτήριο για την άνοδο στην Α’ κατηγορία Ανδρών. Στο Αντίκυρτο-Ολυμπιακό Ανδρών Β’, σε απόσταση 70 m., οι τοξοβόλοι

Νίκος Μαρίνος και Κυριάκος Βισβάρδης κατέλαβαν την όγδοη και ενδέκατη θέση αντίστοιχα. Οι επιδόσεις των δύο αθλητών είναι σημαντικές λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού στη συγκεκριμένη κατηγορία και της πρώτης τους συμμετοχής σε αυτήν.

Οι εγγραφές στο τμήμα Τοξοβολίας της Λέσχης “ΓΕΡΑΝΟΣ” άρχισαν και τα μαθήματα-προπονήσεις με τμήματα υποδομής, αγωνιστικά και ψυχαγωγίας θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου. Δυνατότητα εγγραφής έχουν αγόρια και κορίτσια, από 10 μέχρι 70 ετών, ανεξαρτήτου σωματικής διάπλασης και φυσικής κατάστασης. Εκπαιδευτής του τμήματος Τοξοβολίας είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Ιωάννης Παυλίδης, αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, με δίπλωμα «World Archery Coach Level 1» και αθλητής Τοξοβολίας.

Πληροφορίες – εγγραφές στο τηλ. 6944521259.

Από τη Λέσχη “ΓΕΡΑΝΟΣ” ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά και ακόμα
μεγαλύτερες διακρίσεις.

“ΓΕΡΑΝΟΣ” – Πολιτιστική & Αθλητική Λέσχη Ζακύνθου

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.