Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου αποφάσισε να συμμετάσχει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική και έθεσε ως στόχο τον πρωταθλητισμό. 

Το ΔΣ του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Μετά από πολύωρο Δ.Σ, η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων αποφάσισε:

«Πως από την στιγμή που εως και τις 12/8 ο σύλλογος μας δεν έχει καμία απολύτως επίσημη ενημέρωση από πλευράς της διοργανώτριας αρχής της ΕΠΟ, για το θέμα της ανόδου στην Super League 2.

«Καθώς ομάδες δεν συνεχίζουν η δεν δήλωσαν συμμετοχή στην παραπάνω κατηγορία και οι αμέσως επόμενες ομάδες είναι με βαθμολογικά κριτήρια από τους αγώνες μπαράζ της Γ εθνικής κατηγορίας.»

Η ομάδα μας θα συνεχίσει ως έχει στην Γ´ εθνική κατηγορία με τους στόχους και την φιλοσοφία που έχει βάλει από τη πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε. Να χτίσουμε μια ομάδα και φέτος που θα είναι και πάλι ανταγωνιστική και πάλι θα έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό στην Γ´ Εθνική Κατηγορία, με άμεσες ανακοινώσεις προπονητών, παιχτών και στελεχώσεις θέσεων.

Θεωρούμε ότι καθήκον, της διοίκησης, είναι να συνεχίσουμε τον πρωταθλητισμό.

Όλοι αυτοί οι παίχτες που είχαμε φέρει την αγωνιστική χρόνια που μας πέρασε, είχαν έρθει για να αλλάξουμε κατηγορία και να συνεχίσουμε σε επόμενη κατηγορία με αυτούς πρωταγωνιστές, καταφέραμε τον μισό άθλο όλοι μαζί και τους ευχαριστούμε.

Και νομίζουμε ότι κάπως έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας θα ήθελε να ενημέρωση βέβαια πως εάν ζητηθεί στον σύλλογο μας το θέμα της ανόδου θα συγκαλέσει όλα του τα μέλη σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, όπου και θα παρθεί η τελεσίδικη απόφαση αλλά και το πώς θα ξεπεραστούν τα εμπόδια που θα προκύψουν της άμεσης οργάνωσης, το γηπεδικό, καθώς και την στελέχωση της παρούσας διοίκησης για να τρέξουν την ομάδα μια κατηγορία παραπάνω.

Όλοι μαζί, Ενωμένοι σαν γροθιά… Συνεχίζουμε!»

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.