Λίγες ημέρες έμειναν έως την προσεχή Δευτέρα όπου θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου. Μετά το πρώτο σοκ της επίσπευσης τω εκλογών και μετά από αυτά που ακολούθησαν τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται.

Τα δύο επιτελεία έχουν κάνει τους υπολογισμούς τους αφού το σώμα των εκλεκτόρων είναι μικρό (22) και γνωρίζουν πλέον ποιες ομάδες είναι με τον “Βορρά” και ποιές με τον “Νότο”. Από την πλευρά του Γιάννη Φιλιποππολίτη υπάρχει μια διάχυτη αισιοδοξία ότι οι εκλογές θα αναδείξουν τη δική του “παράταξη” νικήτρια. Αυτό βγαίνει προς τα έξω και αυτό δηλώνουν αρκετά στελέχη του.

Ο ίδιος όμως δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποια δήλωση κρατά σιγή ιχθύος και περιμένει το αποτέλεσμα της Δευτέρας. Από την άλλη πλευρά,  στην “παράταξη” του Λεωνίδα Μαλιούφα επικρατεί μια σχετική παγωμάρα καθώς αρκετά στελέχη βλέπουν ότι το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού έχει χαθεί εδώ και μερικές ημέρες με την άλλη πλευρά να έχει αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα.

Προσπαθούν όμως με όποια μέσα διαθέτουν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα και να κάνουν την ολική επαναφορά, πράγμα που αυτή την στιγμή είναι δύσκολο διότι τα “κουκιά” είναι μετρημένα. Σύμφωνα με τα παραπάνω υπάρχει κοντράστ συναισθημάτων στις δύο πλευρές. Μένει μόνο να απαντηθεί ποιος θα είναι αυτός που θα χαμογελάσει τελευταίος την Δευτέρα το απόγευμα.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.