Δεν ήταν στη ΓΓΑ ο Λευτέρης Αυγενάκης όταν οι εκπρόσωποι της FL πήγαν να παραδώσουν τις σφραγίδες.

H Football League έκανε πράξη την απόφασή της και παρέδωσε τις σφραγίδες στον Λευτέρη Αυγενάκη. Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ βρέθηκαν στη ΓΓΑ για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης, χωρίς ωστόσο να συναντήσουν τον υφυπουργού Αθλητισμού.

Τόσο ο Αυγενάκης όσο και τα περισσότερα στελέχη του γραφείου του ήταν στη Βουλή όπου εισήχθη το νέο αθλητισμό νομοσχέδιο σε διαβούλευση.

Τριμελής επιτροπή της FL ανέβηκε στη ΓΓΑ, τα είπε με την γραμματέα του υφυπουργού Αθλητισμού, παρέδωσε τις σφραγίδες και εν συνεχεία άπαντες αποχώρησαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αυγενάκης δεν είχε καμία ενημέρωση για την ενέργεια των ομάδων της FL καθως δεν ήταν προγραμματισμένο κάποιο ραντεβού.

Πλέον αναμένεται η αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού. Από πλευράς FL τονίστηκε πως περιμένουν να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του για την αναδιάρθρωση , ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και σχετική συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την ίδια ώρα με κοινή τους ανακοίνωση οι “22” σταματούν όλες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις

αναλυτικά

Τα 22 μέλη του Συνεταιρισμού ανακοινώνουμε την αναβολή των προγραμματισμένων φιλικών αναμετρήσεων, αναστέλλουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις έως την τελική τοποθέτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού για την δημιουργία μιας ΕΝΙΑΙΑΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΥΟ ΟΜΙΛΩΝ.

mikriliga.com

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.