Αντί για την Ευελπίδων, στην Κουάλα Λουμπούρ βρέθηκε τελικά ο Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του ως γνωστόν,  σήμερα  στο δικαστήριο, με το κατηγορητήριο εις βάρος του να συμπεριλαμβάνει  δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία,  πέρα από τα διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις του… δικού του  Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αυτό που δεν ήταν αρχικά γνωστό ήταν ότι ο Μιχάλης Λιάπης πέταξε – στην κυριολεξία – για πιο… θερμούς μέσα  στον ελληνικό χειμώνα  προορισμούς και συγκεκριμένα για το Κατάρ,αρχικά,απ΄ όπου επρόκειτο στη συνέχεια να μεταβεί στη Μαλαισία.

Οι περισσότεροι είχαν πιστέψει  ότι ο πρώην υπουργός δεν προσήλθε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, αξιοποιώντας τη  σχετική δυνατότητα που του δίνει ο Νόμος,προκειμένου να μην έρθει εκ νέου σε δύσκολη κατάσταση ενώπιον των δημοσιογράφων.

Όπως αποδεικνύεται, τουλάχιστον ο Μ. Λιάπης είπε την αλήθεια στους αστυνομικούς που τον  συνέλαβαν ότι επρόκειτο να πάει ταξίδι. Η οποία μάλλον ήταν και η μοναδική αλήθεια, καθώς για τα υπόλοιπα, είναι πασιφανές ότι αποτελούν δικαιολογίες.  Σίγουρο είναι ακόμα ότι ο  πρώην υπουργός «δεν θα κάτσει να σκάσει» χρονιάρες μέρες, παρά μόνο από τις υψηλές θερμοκρασίες, στους εξωτικούς προορισμούς στους οποίους θα ταξιδέψει…

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.