Λίγη χαρά στις δύσκολες στιγμές που ζει ο τόπος μας έρχονται να δώσουν ειδήσεις που αφορούν τις αθλητικές υποδομές του νησιού!

Δημοπρατούνται από Γ.Γ.Α. αθλητισμού και Δήμου Ζακύνθου 3 πολύ μεγάλα έργα υποδομής!

Κλειστό γυμναστήριο Τ11β στην Παναγούλα, συνθετικός τάπητας στίβου και ηλεκτροφωτισμός στο Δημοτικό Στάδιο!

Στην τελική ευθεία της Δημοπράτησης μπαίνουν πλέον 3 πολύ μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την ιστορία των υποδομών του νησιού μας. Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, μπορεί η απίστευτη κρίση που τις τελευταίες ημέρες έχει κορυφωθεί μα απρόσμενες συνέπειες για το Έθνος μας, όμως υπάρχει ελπίδα ακόμη…

Το θέμα των αθλητικών υποδομών εδω και πάρα πολύ καιρό το παρακολουθούμε από πολύ κοντά και σε όλες τους τις φάσεις. Συμφώνα λοιπόν με πληροφορίες που είναι απόλυτα διασταυρωμένες η ολοκλήρωση τριών αθλητικών έργων βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επίτευξη τους!

Με συντονισμένες ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, των μηχανικών της ΓΓΑ και του Δήμου Ζακύνθου δημοπρατούνται 3 πολύ μεγάλα έργα!

Συγκεκριμένα δημοπρατείται το Κλειστό Γυμναστήριο Τ 11 Β στην Παναγούλα προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ! Στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου δημοπρατούνται δυο έργα: α) Ο συνθετικός τάπητας στίβου (ταρτάν) και β) ο ηλεκτροφωτισμός του Σταδίου προϋπολογισμού και των δύο 995.000 ευρώ!

Αυτό σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά όσο αφορά την κρισιμότητα της κατάστασης και η χώρα δεν μπει σε άλλες περιπέτειες τότε αυτά τα 3 έργα πνοής θα αλλάξουν τις αθλητικές υποδομές του νησιού μας!

Το Κλειστό γυμναστήριο στην Παναγούλα θα φέρει και θα ενώσει όλον το αθλητισμό του νησιού. Το ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο θα φέρει και αλλά παιδιά κοντά στον κλασικό αθλητισμό και η ΑΓΕΖ Στίβου θα μπορέσει πλέον να προπονείται σε συνθήκες κανονικές και όχι τριτοκοσμικές. Επίσης με την ολοκλήρωση του έργου θα μπορεί το νησί να φιλοξενήσει πολλές αθλητικές διοργανώσεις που θα αφορούν τον κλασικό αθλητισμό!

Όσο αφορά τους προβολείς είναι ένα όνειρο πολλών δεκαετιών! Η ομάδα της Ζακύνθου που μας εκπροσωπεί την Β΄΄ Εθνική συν τις ομάδες άλλων κατηγοριών θα μπορούν πλέον να αγωνίζονται και σε νυκτερινούς αγώνες.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.