Τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα… το πρώτο lockdown που έγινε τον Μάρτιο ήταν η προειδοποίηση για το τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια της πανδημίας. Από το Σάββατο 7/11 η χώρα μπαίνει ξανά σε αυτή την διαδικασία, σε αυτή την επώδυνη κατάσταση.

Το ποδόσφαιρο δείχνει για άλλη μια φορά να την πληρώνει ακριβά. Ηδη έχουν ανασταλεί όλα τα πρωταθλήματα, πλην της Σουπερ Λίγκας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι διαλύεται η βάση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου! Πόσες ομάδες να αντέξουν με το λουκέτο; SL2, FL, Γ΄ Εθνική αλλά και τα ερασιτεχνικά υπομένουν καρτερικά τον ήδη προδιεγραμμένο αργό τους θάνατο!

Η Γ΄ Εθνική πρόλαβε και έκανε 4 αγωνιστικές, οι πιο πάνω κατηγορίες ούτε που πρόλαβαν, ούτε που θα προλάβουν να αγωνιστούν μέσα στο 2020. Οι προβλέψεις που έρχονται κάνουν λόγο ότι τα εν λόγω πρωταθλήματα (SL2, FL, Γ΄ Εθνική) θα πάνε για το νέο έτος (2021) και βλέπουμε. Οι ενδείξεις σε αυτό συνηγορούν. Υπάρχουν όμως και οι παράγοντες που δειλά δειλά ανακοινώνουν το απευκταίο.

Ο τεχνικός διευθυντής των Τρικάλων Νίκος Σαμολαδάς δηλώνει ότι η σέντρα για την SL2 θα γίνει το νέο έτος! Στο νησί της Ζακύνθου, οι τρεις ομάδες της Γ΄ Εθνικής (Ζάκυνθος, Τσιλιβή και Εθνικός Σκουλικάδου) συγκαλούν εκτάκτως τα διοικητικά τους συμβούλια για να δουν τι θα πράξουν από  εδώ και στο εξής.

Σύμφωνα με πληροφορίες Τσιλιβή και Εθνικός Σκουλικάδου έχουν  αποδεσμεύσει τους ποδοσφαιριστές τους έτσι ώστε να φύγουν και να προλάβουν το κλείσιμο της χώρας. Μια εξέλιξη την οποία δεν την είχε φανταστεί κανένας έως σήμερα. Η λέξη που αποτυπώνει την πραγματικότητα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, το τοπικό πρωτάθλημα πάει στράφι! Οι ομάδες, μετά όλα αυτά που είχαν συμβεί τον περασμένο χειμώνα και την άνοιξη, έλπιζαν ότι θα παίξουν λίγο μπάλα! Αντί αυτού το τοπικό στο νησί της Ζακύνθου κινδυνεύει με ολική κατάρρευση και αφανισμό!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.