Όσο δεν βγαίνει ανακοίνωση από την πλευρά του Πέτρου Σταθάκη, τόσο η αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων της Παναχαικής μεγαλώνει, καθώς οι υποψήφιοι επενδυτές δεν έχουν δώσει την οριστική τους απάντηση. 

Έως αυτή την ώρα, που γράφονται αυτές οι γραμμές, στην Νέα Υόρκη είναι ακόμη μεσημέρι, κι όσο περνούν οι ώρες η κλεψύδρα τελειώνει και το μέλλον της Παναχαικής για να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2 γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο.

Κι αυτό γιατί δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το διοικητικό κομμάτι με την υπόθεση των μετοχών, ενώ ακόμη και να ανάψουν το “πράσινο φως” οι υποψήφιοι επενδυτές από την Αμερική, θα πρέπει να αποστείλουν χρήματα (η εγγυητική αγγίζει τις 150.000 ευρώ), όμως αυτά θα αργήσουν να έρθουν, αφού χρειάζεται να περάσουν τρεις ή τέσσερις ημέρες για το έμβασμα, ακόμη και με τη διαδικασία του κατεπείγοντως.

Οπότε είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο μέσα σε 38 ώρες από σήμερα να έχει μαζευτεί το εν λόγω ποσό προκειμένου να δοθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Τα πράγματα θεωρούνται πολύ δύσκολα, εκτός κι αν βρεθεί λύση από την πλευρά του Πέτρου Σταθάκη ή έχουμε αναβολή στην κατάθεση της εγγυητικής.

Στο μεταξύ, ο Τάκης Πολυδωρόπουλος έχει παραδώσει τις μετοχές που κατέχει στην διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαικής, με την προυπόθεση να δοθούν σε όποιον σοβαρό επενδυτή ενδιαφερθεί να ασχοληθεί με τα κοινά της ΠΑΕ.

Τάσος Αγγελόπουλοςmatchnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.