Οι εξελίξεις στην ομάδα της Ζακύνθου, κάθε στιγμή που περνάει είναι ραγδαίες. Το κλίμα που επικρατεί δεν είναι και το καλύτερο καθώς μετά τις παραιτήσεις Γούναρη Κορωνιού, οι εμφύλιες διαμάχες καλά κρατούν με το αύριο της ομάδας να παραμένει σκοτεινό. Την Κυριακή στις 29 του Μάη ήταν προγραμματισμένη η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ομάδας με κυρίαρχο θέμα το αύριο αυτής αλλά και της πρότασης των ανθρώπων που θέλουν να αναλάβουν τα ηνία του Συλλόγου. Το μεσημέρι όμως της Πέμπτης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Διον. Κόκλας (Πετιλόν) με ανακοίνωση του στα ΜΜΕ ενημερώνει τους φίλους του ΑΠΣ Ζάκυνθος για αναβολή της Γ.Σ. Μια απόφαση έκπληξη, καθώς όλοι περίμεναν εναγωνίως την πρόταση για αλλαγή σελίδας της ομάδας.

Ανακοίνωση προέδρου Ερασιτέχνη ΑΠΣ Ζάκυνθος

Ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λόγω του τεταμένου κλίματος που επικρατεί και ιδιαίτερα μετά τα χθεσινά γεγονότα, προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της ομάδας που ήταν να γίνει την Κυριακή 29 Μάιου στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Ζακύνθου, αναβάλλεται. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωί στην ίδια αίθουσα του Πνευματικού κέντρου. Η Ζακυνθάρα πάντα ψηλά.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη

Κόκλας Διονύσιος του Ιωάννη

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.