Σάββατο ή Κυριακή  θα πραγματοποιηθεί το επίσημο ραντεβού κορυφής μεταξύ των προέδρων του Ζακυνθιακού Διον. Κορωνιού και Κατασταρίου Αντώνη Ποταμίτη με στόχο την ενδεχόμενη συνεργασία των δύο ομάδων (συγχώνευση)

Γραπτή πρόταση από την διοίκηση του Ζακυνθιακού ζήτησε ο πρόεδρος του Κατασταρίου Αντώνης Ποταμίτης για να την παρουσιάσει στα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας του

Με αισιοδοξία βλέπουν το όλο εγχείρημα στον Ζακυνθιακό, ανάμεικτα συναισθήματα στην πλευρά του Κατασταρίου

 

Αυτό θα είναι το κρίσιμο Σαβ/κο που ενδεχομένως να αλλάξει και να ταράξει τα νερά του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου. Ενδεχομένως όμως και να μην γίνει τίποτα από όλα αυτά που εχουν βγει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει συνάντηση για αυτό το μεγάλο θέμα όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες η εφημερίδα  -ΕΡΜΗΣ-.

Ο λόγος περί… πρότασης συγχώνευσης  του Ζακυνθιακού και του Κατασταρίου για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Από την περασμένη Τρίτη που η είδηση περί συγχώνευσης είδε το φως της δημοσιότητας έχουν γίνει πολλά και έχουν αλλάξει αρκετά αφού αυτές τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει οι απαραίτητες ζυμώσεις και βολιδοσκοπήσεις για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο Ζακυνθιακός ήταν αυτός που έκανε την πρόταση ευελπιστώντας ότι με μια ενδεχόμενη συμμαχία η ομάδα θα γινόταν πιο δυνατή στο νέο πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι του Ζακυνθιακού ξέρουν ότι μια ενδεχόμενη συνεργασία ίσως απεμπολήσει αρκετά “κυριαρχικά διαικώματα της ομάδας. Αυτό όμως το ξέρουν και από ότι δείχνουν τα πράγματα το κάνουν με πληρη συνείδηση.

Από την μεριά του Κατασταρίου ο αρχικός ενθουσιασμός καταλάγιασε με κάποια μέλη του Συμβουλίου να εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους ως προς το πλάνο που πρόκειται να εφαρμοστεί. Για αυτό το λόγο ο πρόεδρος του ΑΟΚ Αντώνης Ποταμίτης ζήτησε από τον πρόεδρο του Ζακυνθιακού Διον. Κορωνιό η πρόταση που κάνει ο Ζακυνθιακός να είναι γραπτή για να μπορέσει να την παρουσιάσει σήμερα Σάββατο στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας του.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η διοίκηση του Ζακυνθιακού έστειλε με e mail την επίσημη πρόταση της στον κο Ποταμίτη. Η Συγκεκριμένη πρόταση φέρει την υπογραφή του προέδρου της ομάδας.

Ο πρόεδρος του ΑΟΚ  βρίσκεται στην Ζάκυνθο το Σάββατο το πρωί όπου θα έχει διαβουλεύσεις με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας. Ίσως την ίδια ή την επόμενη ημέρα να γίνει η συνάντηση των δύο πλευρών στην οποία συνάντηση ή θα κλείσει θετικά το deal ή ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του!

Απλά η “μπάλα” πλέον είναι στα “πόδια” του Αντώνη Ποταμίτη…

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.