Η Ε.Ε.Π. ενέκρινε την πρόταση της Super League 2 να εκκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 16 Οκτωβρίου. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στη συνεδρίαση της Δευτέρας (03/10) ενέκρινε την πρόταση της Super League 2 να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 16 Οκτωβρίου.

Φυσικά, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ο χάρτης της νέας σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η κάλυψη των Ξάνθης, Εργοτέλη, η 4η ομάδα από τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής, ενώ την Πέμπτη θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Πανδραμαϊκό). Υπενθυμίζεται ότι η Ε.Ε.Π. και στις 29 Ιουνίου είχε εγκρίνει τη σέντρα για τις 11 Σεπτεμβρίου, αλλά το πρωτάθλημα δεν εκκίνησε τότε.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Πλέον οι εξελίξεις μεταφέρονται στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (6/10).

Η ΕΕ θα κληθεί να αποφασίσει αρχικά για την υπόθεση Αγροτικού Αστέρα-Πανδραμαϊκού, καθώς και τις προσκλήσεις που θα στείλει σε ομάδες της Γ’ Εθνικής για την αντικατάσταση της Ξάνθης και του Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση:

 «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις: Ενέκρινε με τις παρατηρήσεις που συμφωνήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τον Κανονισμό Αδειοδότησης των Ομάδων της περιόδου 2022-2023. Η απόφαση τελεί και υπό την έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Ενέκρινε την πρόταση της της Super League2 για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 16 Οκτωβρίου 2022».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.