Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο προπονητής από τον σύλλογο της Δόξας Παγαδακίων όπου ξεχώρισε η παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο “Eleon” στο Τραγάκι. Επίσης, καλεσμένος ήταν ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Καλαμάτας Νίκος Κακαλέτρης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κος Μαυρώτας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού. Μάλιστα συνοδευόμενος από τον Ανδρέα Γκούσκο επισκέφτηκε  το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου που είδε όλους τους χώρους και ενημερώθηκε για το πρόβλημα της κερκίδας και του κλειστού γυμναστηρίου που έχει κλείσει από τον σεισμό τις 26ης Οκτωβρίου το 2018 αλλά για το αίτημα δημιουργίας του βοηθητικού γηπέδου της ομάδας της Ζακύνθου. Επίσης, επισκέφτηκε το Ενωσιακό Γήπεδο Γαϊτανίου που ο υπάλληλος της ΕΠΣ Ζακύνθου τον ενημέρωσε, ενώ επίσης, πήγε και στο Δημοτικό Σχολείο Σκουλικάδου.

Ο κ. Μαυρωτάς επισκέφτηκε το Κολυμβητήριο του Αθλητικού Κέντρου Ζακύνθου και συνομίλησε τόσο με τους αθλητές όσο και με τον προπονητής της ομάδας υδατοσφαίρισης της Ζακυνθινής Ένωσης Υγρού Στίβου. Τέλος ο Γενικός Γραμματέας είχε γεύμα εργασίας με τον Βουλευτή Ζακύνθου Δ. Ακτύπη και την Αντιπεριφερειάρχη Κατερίνα Μοθωναίου αλλά και στελέχη του συλλόγου Δόξας Πηγαδακίων.

Στο σεμινάριο ο κος Μαυρωτάς τοποθετήθηκε για την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας που είναι και πρόεδρος ενώ στην συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις από τους πολυάριθμους εκπροσώπους αθλητικών που τίμησαν με την παρουσία της την εκδήλωση η οποία στέφτηκε με επιτυχία.

Για τον λόγο αυτό ο Σύλλογος της Δόξας Πηγαδακίων εξέδωσε δελτίο τύπου που αναφέρει τα εξής:

Δελτίο Τύπου

ΑΟ Δόξα Πηγαδακιων Ζακύνθου.

Φέτος το καλοκαίρι, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας  , αποφάσισε  να προσφέρει στην τοπική μας κοινωνία, μια σειρά από σημαντικές εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που βοηθάνε τον αθλητισμό και τα αθλητικά σωματεία στο νησί μας, που πίσω από αυτά υπάρχει κόσμος.

(Αθλητές, Αθλήτριες, Προπονητές, Γονείς Αθλητών, Παράγοντες Αθλητισμού) .

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ.!!!

Η πρώτη εκδήλωση,  στις 3 Σεπτεμβρίου,  με τον κύριο Υφαντίδη, έβαλε τις βάσεις.

Η δεύτερη, αν και τοπικού χαρακτήρα, ήταν όμορφη και ουσιαστική.

Η τρίτη σήμερα όμως,  ήταν άκρως τιμητική.

Η παρουσία του ανθρώπου, Γιώργου Μαυρωτά  , που μας κέρδισε με την οικειότητα του, την ποιότητα των γνώσεων και την ευγένεια του.( μας έβγαλε και την είδηση,  ότι έχει ζακυνθινή καταγωγή.) Η παρουσία του αθλητή Γιώργου Μαυρωτά, με τον τίτλο του Ολυμπιονίκη, και με 5 συμμετοχές σε ολυμπιακούς Αγώνες. ( συγκινητικό το ευχαριστώ που ακούσαμε,  από τον Γιάννη Τσιμη,  ότι του φέραμε στη Ζάκυνθο το αθλητικό του ίνδαλμα.)

Η παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού,  νούμερο 2 στην ιεραρχία του τομέα αθλητισμού,  ως Ελληνική πολιτεία.( όμορφο το μπράβο από τα χείλη του Γενικού Γραμματέα  τις ΑΓΕΖ, κυρίου Γιώργου Θεοδωρίτση, που ήρθε άρτια οργανωμένος και κατέθεσε έγγραφο υπόμνημα. )

Τι κέρδισε σήμερα το νησί μας??

Την προσωπική γνώση και άποψη του πολιτειακού παράγοντα,  για μια σειρά προβλημάτων που ζητάμε την στήριξη του.

Από την ποιο λειτουργική χρήση του Μητρώου αθλητικών σωματείων,  όπως του είπε ο παράγοντας του Αγίου Λέων/ Κοιλιομενου,  Παναγιώτης Ακτυπης, μέχρι την ανάγκη στήριξης από την ΓΓΑ,  για την επαναλειτουργία τις μισής κερκίδας στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, όπως του ζήτησε ο Βουλευτής Ζακύνθου.

Προφανώς έγινε γνώστης και άλλων προβλημάτων του Ζακυνθινού αθλητισμού.

Στις λίγες ώρες που έμεινε στο νησί, μας ζήτησε και τον πήγαμε να δει ,  όσους περισσότερους αθλητικούς  χώρους μπορούσαμε  πριν την έναρξη τις εκδήλωσης.Είδε , και το Δημοτικό Στάδιο, και τον σύλλογο Ζευς με την νεοσύστατη ομάδα υδατοσφαίρισης, και το γήπεδο Αγίου Κήρυκα και Μαχαιραδου, και το Ενωσιακό Γήπεδο, και πλέον ως κομμάτι του Υπουργείου Παιδείας που υπάγεται η Γενική Γραμματεία αθλητισμού,  το Δημοτικό Σχολείο 3ο Ρίζας.

Υπήρξε πριν την έναρξη τις εκδήλωσης,  και γεύμα εργασίας, όπου είχε γόνιμο διάλογο με θεσμικούς παράγοντες.( Βουλευτής Ζακύνθου,  Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου,  εκπρόσωποι των δύο συνδυασμών που διεκδικούν το Δήμο Ζακύνθου στις εκλογές τις Κυριακής που ερχονται.)

Υπήρξαν και εκπρόσωποι αθλητισμού,  όπως ο Ηλίας Σαραντιδης από τον Σκακιστικό Σύλλογο. Δυστυχώς, υπήρξαν και  απουσίες  που δεν έχουν αντιληφθεί τον θεσμικό τους ρόλο. Ας τους κρίνει η τοπική μας κοινωνία.

Πίσω από κάθε αθλητικό σωματείο,  υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων.Υπάρχει κοινωνικό αποτύπωμα.

Εμείς,  θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τους προπονητές ποδοσφαίρου,  κυριο Αντιοχο Αλέξανδρο,  Κουρούμαλο Νίκο, Τσουράκη Ντίνο, Τσίπηρα Αλέξανδρο, Ζουπάνο Ανδρέα, που τίμησαν την εκδήλωση.

Τους Παράγοντες από τα ζακυνθινα ποδοσφαιρικά σωματεία, ΑΟ Τσιλιβί, Άγιος Λέων,  Βασιλικός, ΑΟ Λεβαντε.

Να ευχαριστήσουμε ξανά, τον Πρόεδρο τις ΑΓΕΖ, τους κύριους Μουζάκη Διονύση και Γιακουμέλο Νίκο που εκπροσώπησαν και τους Δημοτικούς Συνδυασμούς, και τον Βουλευτή Ζακύνθου, κύριο Ακτύπη , Και την Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, κυρία Μοθωναίου.

Ευχαριστούμε και την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Αθηνά Αρβανιτάκη και τον πρώην Γενικό Γραμματέα τις τοπικής ένωσης ποδοσφαίρου, κύριο Ραυτοπουλο.

Επίσης, και όσους γονείς και αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας  , ήρθαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Για αντικειμενικές δυσκολίες,  δεν μπορέσαμε να τιμήσουμε σήμερα, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, κυριο Κόττη Φώτη, και τον μεγάλο υποστηρικτή των δράσεων μας, Θοδωρή Κολπονδίνο.

Στην επόμενη,  και τελευταία εκδήλωση μας  , στον προσεχή Δεκέμβριο,  με την προφανή παρουσία του Αντιπροέδρου τις Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, που σημερα  λίγες ώρες πριν , αναβλήθηκε η παρουσία του για συνεδρίαση τις Εκτελεστικής Επιτροπής τις Ομοσπονδίας,  αλλά θα είναι παρών,  μαζί με έναν προπονητή ποδοσφαίρου top level, θα γίνουν και οι συγκεκριμένες δημόσιες ευχάριστιες του συλλόγου μας.

Το ευχαριστώ, στην οικογένεια Νικολουδάκη για την άρτια φιλοξενία τις εκδήλωσης, είναι από καρδιάς.

Τα μέλη του Δ.ς., οι προπονητές, οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου,  τα μέλη του συλλόγου.

ΑΟ Δόξα Πηγαδακιων Ζακύνθου.

Υστερόγραφο.

Νίκο Κακαλετρη, είμαστε περήφανοι για την αθλητική σχέση που έχουμε χρόνια τώρα μαζί σου.Η προσφορά σου στον αθλητισμό τις Καλαμάτας, μεγάλη.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.