Για όλο αυτό το ντέρμπι μεταξύ της ΕΠΟ και της Super League 1 και οι δυο λένε ότι θ’ απευθυνθούν στις δυο υπερκείμενες συνομοσπονδίες, FIFA/UEFA. Κι ότι μιλάνε μαζί τους. Έτσι λένε. Μιλάνε και ενημερώνουνε. Λογικά, δηλαδή, ο Μπαλτάκος μιλάει με τον Τσέφεριν και τον Ιφαντίνο.

Με τους ομολόγους του. Διότι όπως είπε, αυτός μιλάει μόνο μ’ αυτούς και με τον Θόδωρα τον Θεοδωρίδη θα μιλάει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης. Μάλιστα. Ο Μαρινάκης δεν μπορεί να μιλάει με τον Τσέφεριν και τον Ινφαντίνο, το πρωτόκολλο λέει ότι η αλληλογραφία γίνεται μόνο μέσω της ΕΠΟ για φυσικά πρόσωπα και άλλους ποδοσφαιρικούς θεσμούς.

Με ποιον συνεπώς, μιλάει ο Μαρινάκης; Με τον Θεοδωρίδη. Κι υπάρχουνε μερικοί αφελείς, τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην Super League 1, που λένε ότι θα γίνει… ντέρμπι Θόδωρου με Τσέφεριν για το ποιος έχει δίκαιο, ο Μπαλτάκος ή ο Μαρινάκης. Όπως έγινε και για το μητρώο Αυγενάκη, που ουδείς ασχολήθηκε. Να «σκοτωθούν», αποκλείεται. Να συναποφασίσουν, μπορεί. Ένα είναι το σίγουρο. Ότι όλοι ξέρουν τι «έργο» παίζεται στην Ελλάδα.

iapopsi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.